Kızım Ameliyat olacak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.:((

sessiz fxixrtxixna

ŞükürlerOlsunAllah'ım:)
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
588
1
96
Diğer
Kendimi o kadar endişeli ve kötü hissediyorum ki anlatamam.mafoldumbenEn sonunda başedemedim ve sizinle paylaşmaya karar verdim.Kızım yarım bademcik ameliyatı olacak ve ben kendimi 1 haftadır sakinleştiremiyorum.:1no2:Ameliyat olması lazım çünkü geceleri nefes alamıyor bademcikleri çok büyük ve geniz eti var.Netten ve etraftan araştırdığım kadarıyla bademcik ameliyatından sonra kanama riski varmış ve çok tehlikeliymiş. Biz bulunduğumuz ilde birkaç hastane ve doktor araştırdık.Yine netten Thermal Welding diye bir yöntemle yapılan bademcik ameliyatı olduğunu okudum,ve bu yöntem kanama riskini ayrıca acıyı azaltıyormuş.Ama bizim yaptıracağımız hastanede bu yöntem yok,doktor ben diğer yöntemin tartışıldığı bir toplantıya katıldım Thermal Welding yöntemi pek önerilmiyor diyor.Kime inanacağım şaşırdım.Araştırma hastanesine gittik,orda bir uzmana sorduk klasik yöntemle yıllardır ameliyat yapıyoruz,ve problem yaşamıyoruz bu yeni yöntemi bu kadar takmayın dedi.Kanama riski var evet ama,düşük bir ihtimal dedi.Birde bu kanama olayı yüzünden birazda geç müdahaleden hayatını kaybeden küçük bir kız çocuğu ile haberi okuyunca istesemde istemesem de endişelenmeye ve stres yapmaya başladım.:çok üzgünüm:Biliyorum basit bir ameliyat,çok daha zor ameliyatlar geçirenler var,ve ben onlara hep dua ediyorum çünkü çok zormuş insanın evladının ameliyat olması..Ama elimde değil uyuyamıyorum,başım çatlıyacak gibi ağrıyor,dua ettim az önce rahatlamak için.Biraz ferahladım ama geçmiyor yinede,ne olur dua edin sorunsuz geçsin kızımın ameliyatı.:Saruboceq:mafoldumbenPaylaşmasam kafayı yiyebilirdim inanın.mafoldumben

inşallah bişey olmayacak sen de bunu göreceksin canım.
Benim kuzenim bu ameliyatı yaklaşık 15 sene evvel olmuştu.
Düşün ozamanki teknolojiyi bir de şimdikini.
Ve sorunsuz geçti gitti.
Hele şimdi kullanılan aletler falan daha iyidir eminimki.
O tehlike daha da azalmıştır.
ıçini ferahlatmaya çalış ve çocuğuna belli etme bu sıkıntını.
Kısa süreli bir ameliyat genel anestezi bile yeterli oluyor bildiğim kadarıyla.
O ameliyattayken sen de duanı et .
Hadi bakalım Allah şifasını versin bir an önce olsun amliyatını iyişlaşsin kızın

cnm bnm korkma bnm etrafımd ki bi çok çocuk bademciğini aldrıdı
ve çocuk ken aldırması çook daha iii
bnde kızımı 2 yıl önce 2 yaşındayken fıtık ameliyatı oldu
şuan hissteklerini anlayabilyoruum
ama korkma önce dua et
ameliyat dan sonra çook güzel bir bakımla hiiç bişeyciği kalmaz emin ol
yüreğini ferah tut
allah yardımcınız olsuun
şimdi den geçmiş olsuun
korkmaa

[Kızlar çok sağolun desteğiniz için.Evet kızıma belli etmemeye çalışıyorum,içimde fırtınalar kopsada anneyim ve güçlü olmam lazım.Ama bu beni daha da çok yıpratıyor,inş.sorunsuz geçeririz ve atlatırız ameliyatı..

anne olmadığım için hissettiklerinizi tamamen anlamam mümkün değil ama bildiğim kadarıyla ufak bir operasyon çevremde gördüğüm birçok insanın bademciği alınmış ve hiç de bir problem yaşamadılar Allah daha büyük dert vermesin kızınıza acil şifalar diliyorum..

Amin canım sağol..Sanırım yaşadıklarım annelik psikolojisi,gerçekten çok zormuş,evlatları hasta olan annelere Allah sabır versin şifa versin..:Saruboceq:

canım geçmiş olsun........

tabi anne olarak endişeni ve telaşını anlıyorum.........
ama canım çok basit bir şey .........inşallah bir şey olmaz ve güzel bir ameliyat olur........
bademcik rahatsızlıgından da kurtulur.........

canım ilk önce geçmiş olsun en kısa zamnda inşallah atlatırsınız bu durumu
bende 7 yaşındayken bademcik ameliyatı olmuştum ve geniz etim alınmıştı ki bundan 19 sene önce oldum bu ameliyatı şu anda tıp o zamnlara göre çooook çoook ilerlemiş durumda bende öle dediğiniz gibi bir kanama olmadı benim ameliyat olduğum dönemde dikişli yapıyolarda sadece dikişlerimi aldıkları zman biraz sorun yaşamıştım o kadar oda kanama değildi biraz acımıştı onun dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım ALLAH a şükür inşallah senin kızında karşılaşmaz yerimseniben

Şimdiden çok geçmiş olsun. Allahın izniyle güzel, kolay atlatırsınız üzülmeyin.

ıçerik nedeniyle (Yönetim kararları ) konunuz ”Acısıyla -Tatlısıyla“ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

canım seni anlıyorum benim kızmda oldu.yaşı büyüktü gerci ama .bademcik sorunluysa mutlaka aldırın.yararından çok zararı oluyor.
ameliyattan korkma,ameliyat sonrasından kork.
çünkü bir hafta kesinlikle nezle grip olmaması lazım aksi halde farnjit olup ve kronikleşiyor.terleyip üşümemesine dikkat edersen hiç bişeycikler olmaz inşallah.kalbini ferah tut.
allahın izniyle çok güzel gecer ameliyatı.çok gecmiş olsun açil şifalar tatlım.minik kızını öp yerimize.haaa ameliyat sonrası kimseye sakın sakın öptürüp koklatmaaaa opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım.
merak etme benim yeğenim geçen sene oldu bu ameliyatı ve bizde çok tedirgindik.
ama inanki o kadar kolay atlattı ki inanamazsın.
allah sana güç versin.sakın korkma ve allahına sığın. bir an önce iyileşsin.
kızına belli etme üzüldüğünü hayatım.
allah yardımcınız olsun hayatım.
merak etme görüceksin bak bebeğin en kısa zamanda iyileşicek.

Kızım dün sabah ameliyat oldu arkadaşlar.İlk saatler narkozunda etkisiyle biraz zor geçti,birazda gece ağrıları oldu.Bu sabah evimize geldik,meleğimin durumu çok iyi maşallah.15 günüde sorunsuz atlatıp şifa bulacağız Allah'ın izniyle.Şu an içim o kadar ferah ve o kadar mutluyum ki anlatamam.Allah'ım hasta olan herkese şifa versin,yakınlarına dayanma gücü versin.:Saruboceq:Teyzeleri hepinize güzel ve içten sözleriniz ve dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…