- 15 Mart 2011
- 5.617
- 12.639
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Keşke gidip kaydınızı yatırsaydınız. Şimdi Bir çok okulun kontenjanı doldumerhaba
Evime çok yakın okulda İsmimiz çıkmıştı e okul kayıtlarında gördüm
Nasılsa alacak bizi deyip hiç girişimde bulunmadım evet burda haksızım basiretim bağlandı sanırım
Geçen perşembe gidip giriş çıkış saatlerini falan öğreneyim dedim ama kontenjan dolu kızınızı alamayız denildi
Bir fikri olan var mı
Ne yapılabilir
Şaştım kaldım
Müdür dedi ki ilk haftanın bitmesini bekleyin nakil giden olur kaydını alan olur vs ilk sizi arayacağım dedi numaramı aldı ve öncelikli diye de yazdıBir şey yapamazsın çünkü kontenjanla sinirli oluyor.
Ozel Anaokuluna vermeyi düşünmez misin ?
O halde bekle bakalım olmadı 2 hafta sonra özel bir anaokulu ile gider görüşürsünMüdür dedi ki ilk haftanın bitmesini bekleyin nakil giden olur kaydını alan olur vs ilk sizi arayacağım dedi numaramı aldı ve öncelikli diye de yazdı
Bilmiyorum bekleyeyim mi düşük bi ihtimal mi
Vallahi ben de yeni öğrendimÇok şaşırdım devlet okulunda kontejan mi olur mus baska yakininizda okul yok mu
Kızım 2013 mayıs doğumluMerhaba. Çocuğunuz kaç yaştı? Zorunlu yaşta ise
https://eokulyd.meb.gov.tr/IlkOgretim/MEM/IOM00009.aspx
bu linkten kontrol edebilirsiniz. Kayıt bölgesi olan okul sizi almak zorunda. Önce kayıt bölgesi alan öğrenciler alınır. Boş yer olursa kayıt dışı öğrenciler alınır.
Ins kisa surede yazdiranileceginiz uygun bi okul bulursunuzVallahi ben de yeni öğrendim
Başka okul var ama onlar da dolmuş
Amin inşallah Allah razı olsunIns kisa surede yazdiranileceginiz uygun bi okul bulursunuz