Kızım açıkta kaldı ( anaokulu)

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.617
12.639
merhaba
Evime çok yakın okulda İsmimiz çıkmıştı e okul kayıtlarında gördüm
Nasılsa alacak bizi deyip hiç girişimde bulunmadım evet burda haksızım basiretim bağlandı sanırım
Geçen perşembe gidip giriş çıkış saatlerini falan öğreneyim dedim ama kontenjan dolu kızınızı alamayız denildi
Bir fikri olan var mı
Ne yapılabilir
Şaştım kaldım

merhaba
Evime çok yakın okulda İsmimiz çıkmıştı e okul kayıtlarında gördüm
Nasılsa alacak bizi deyip hiç girişimde bulunmadım evet burda haksızım basiretim bağlandı sanırım
Geçen perşembe gidip giriş çıkış saatlerini falan öğreneyim dedim ama kontenjan dolu kızınızı alamayız denildi
Bir fikri olan var mı
Ne yapılabilir
Şaştım kaldım
Keşke gidip kaydınızı yatırsaydınız. Şimdi Bir çok okulun kontenjanı doldu
Kayıtlar bitti neredeyse.
Başka anaokullarini araştırmalısınız hemen.

Bir şey yapamazsın çünkü kontenjanla sinirli oluyor.
Ozel Anaokuluna vermeyi düşünmez misin ?
Müdür dedi ki ilk haftanın bitmesini bekleyin nakil giden olur kaydını alan olur vs ilk sizi arayacağım dedi numaramı aldı ve öncelikli diye de yazdı
Bilmiyorum bekleyeyim mi düşük bi ihtimal mi

Müdür dedi ki ilk haftanın bitmesini bekleyin nakil giden olur kaydını alan olur vs ilk sizi arayacağım dedi numaramı aldı ve öncelikli diye de yazdı
Bilmiyorum bekleyeyim mi düşük bi ihtimal mi
O halde bekle bakalım olmadı 2 hafta sonra özel bir anaokulu ile gider görüşürsün

Evet kontenjan oluyor anaokulu zorunlu olmadığı için ben 1 ay önce yaptırdım onda bile 3-4 kişi kalmıştı dolmasına

Gidin İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, durumunuzu anlatın. O okula aldıkları (kızınızın yaş grubuna) tüm öğrenciler kayıt bölgesinde miymiş, öğrenin. Siz bunu sorun, müdür ertesi gün sizi arayacaktır gelin kayda diye!

X