Kizim 8 yasinda regl oldu lucrin igne verildi

annelikguzelamazor

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
5
0
1
35
Kızım 8 yaşında regl oldu kemik yasi 11 cikti Dr iğne verdi ama boy uzamasına katkısı olmaz dedi iğnenin yan etkileride var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum böyle bisey başına gelen var mı bana yardımcı olabilir misiniz

Çünkü regl olmak için sanırım 40 kg kilo sınırı var yeğenim kiloluydu onlar 35!kg geldiğinde doktora gitmişlerdi ertelemişlerdi ilaçla normal yaşında oldu boyu filan da gayet iyi uzadı

Benim kızım da aynı yaşta başladı Lucrin'e. (regl olmadı benimki) 8 yaşında boyu aşırı hızlı uzuyordu ve pübik tüylenme başlamıştı. Endokrinolog hormonlara ve kemik gelişimine baktırdı, bizimki de 11 yaş görünüyordu kemiklerden.
1 yıldır kullanıyoruz, 3 ayda bir yapılıyor iğne. Bir yan etkisini görmedik, tüylenme durdu, boy uzaması normal yaşına döndü. 12 yaşına kadar kullanacağız, 12 yaşında bırakalım regli başlasın dedi doktor.

Cevap verdiginiz için cok teşekkür ederim. Benim kızıma 11 yaşına kadar 28 gunde bir vurulacak bu iğneyi dedi doktor. Boy uzamasına katkısı olmayacak sadece küçük olduğu için reglsi duracak dedi. Boyu uzamaz diye çok korkuyorum iğnenin de içeriğini okudum bir sürü yan etki yazıyor ne yapacağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…