Kızım 13 yaşında. Dersleri çok iyi özellikle de matematiği. Ama saçma hareketler yapıyor okula öğretmenlerle sen dilinde konuşuyor bazen evde durduk yere kendini aniden sebepsizce yere atıp ağlıyor. Ve yaşına uygun olmayan birsuru şey yapıyor bazen bebek gibi davranıyor durduk yere ayağa kalkıp nedensizce zıplıyor vs. Bu arada 31 haftalık doğdu. Yürümesi konuşması tam yaşında gerçekleşti. Geçen gün telefonunu açık unutup tuvalete gitti ve ben mutfaktan oturma odasına gelince farkkettim. Tiktoğuna girdim ve kahroldum 45 yaşındaki bir adamla konuşmuş adama 44 yaşında olduğunu söylemiş sonra adam 16 cm falan gibi cinsel şeyler yazmış kızım da hiç bozuntuya vermeden yazışmaya devam etmiş. Gözlerim doldu bütün gece ağladım. Neden böyle birsey yaptı zeka geriliğinin de olduğunu düşünmüyorum öyle bir tanısı da yok zaten. Ve dersleri çok iyi bazen deneme sınavlarında okul 1. Si olduğu var. Başka bir hastalığı mi var anlayamadım Bu arada kızım bazen erkek gibi de davranıyor çok yakışıklıyım falan diyor vs. Yardımcı olabilir misiniz