Sirtina göğsüne havlu koy uyut. Bir de öyle deneKızlar 3 yasında kızım grip değil gündüzleri bir şeyi yok ama gece uykuya daldıktan sonra öksürüyor. Anlamadım alerjiside cıkmadı alerji testi yaptırdık üniversite hastahanesinde neden öksürüyor anlamadım alerji şurubunu içirdim öyle uyudu baş ucuna soğan karanfil yaptım ama faydası olmuyor öksürüğü devam edıyor her sabah flixotide 50 mg lık kullanıyoruz önleyici olarak ama sankı öksürürken balgamlı öksürüyor. Anlamadım ne oldu ya Sizinde böyle oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz
Banada geniz akıntısı gıbı geldı. Hayır balgam söktutucu kullanmıyorum odasında soba var acaba odasımı kuruyor dıyorum dun ballı süt içirdim bırde flixotide ı sabah degılde yatmadan once verdım birde viks sürdüm ğöğsüne. Dedım öksürmez belkı masllah hıc oksurmedı hangısının faydası oldu anlamadım ama sımdı mesela oglen uykusuna yattı yıne daldıktan sonra oksurmeye basladı bronsıtmı acaba dıyorum ya vallahı grıp degıl bır sey degıl burnu tıkalı gıbi duruyor bazen sinüzit de olabılır mıGeniz akıntısıdır muhtemelen. Alerji her zaman testlerde çıkmıyor. Odada soba veya kalorifer varsa havası kurur. Odanın nemlenmesi için su koyun. Okyanus, deniz veya serum fizyolojik ile burnu açmaya çalışın. Balgam söktürücü de öksürtür çünkü fazla mukus üretiyor. Eğer kullanıyorsa hekime iletin. Ya dozu düşürür ya da bıraktırır.
Reflü kaynaklı olabilir mi? Uyumadan en az 2 saat önce yemek yeme olayını kesin diyor bizim alerji doktorumuz abur cubur yasak. özellikle kakaolu ürünler reflüyü çok tetikliyormuş. Burnunu temizlemek çok önemli, deniz suyu kullanabilirsiniz. Bir de yastığını yükseltebilirsiniz geniz akıntısını önlemek için.Kızlar 3 yasında kızım grip değil gündüzleri bir şeyi yok ama gece uykuya daldıktan sonra öksürüyor. Anlamadım alerjiside cıkmadı alerji testi yaptırdık üniversite hastahanesinde neden öksürüyor anlamadım alerji şurubunu içirdim öyle uyudu baş ucuna soğan karanfil yaptım ama faydası olmuyor öksürüğü devam edıyor her sabah flixotide 50 mg lık kullanıyoruz önleyici olarak ama sankı öksürürken balgamlı öksürüyor. Anlamadım ne oldu ya Sizinde böyle oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz
Sinüzitse de akıntı olur. Zaten genzi doluysa konuşmasından belli olur. Yutkunma hareketini sık yapıyorsa da geniz akıntısından olabilir. Burun içini yıkama solüsyonları oluyor. İğnesiz enjektörle izotonik tuzlu suyu (serum) burna sıkıp burnu boşaltma işlemi var. Youtubedan bakın derim.Banada geniz akıntısı gıbı geldı. Hayır balgam söktutucu kullanmıyorum odasında soba var acaba odasımı kuruyor dıyorum dun ballı süt içirdim bırde flixotide ı sabah degılde yatmadan once verdım birde viks sürdüm ğöğsüne. Dedım öksürmez belkı masllah hıc oksurmedı hangısının faydası oldu anlamadım ama sımdı mesela oglen uykusuna yattı yıne daldıktan sonra oksurmeye basladı bronsıtmı acaba dıyorum ya vallahı grıp degıl bır sey degıl burnu tıkalı gıbi duruyor bazen sinüzit de olabılır mı
Göğsüne zeytinyağı sürün rahatlatır biz öksürük olunca pekmez yiyoruz kaşıkla 1 2 kaşık iyi geliyorKızlar 3 yasında kızım grip değil gündüzleri bir şeyi yok ama gece uykuya daldıktan sonra öksürüyor. Anlamadım alerjiside cıkmadı alerji testi yaptırdık üniversite hastahanesinde neden öksürüyor anlamadım alerji şurubunu içirdim öyle uyudu baş ucuna soğan karanfil yaptım ama faydası olmuyor öksürüğü devam edıyor her sabah flixotide 50 mg lık kullanıyoruz önleyici olarak ama sankı öksürürken balgamlı öksürüyor. Anlamadım ne oldu ya Sizinde böyle oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz
Sırtına göğsüne akgunlük sakızı veya yağı uygulayın benim oğlum öyle atlatıyor öksürüğü genelde.Kızlar 3 yasında kızım grip değil gündüzleri bir şeyi yok ama gece uykuya daldıktan sonra öksürüyor. Anlamadım alerjiside cıkmadı alerji testi yaptırdık üniversite hastahanesinde neden öksürüyor anlamadım alerji şurubunu içirdim öyle uyudu baş ucuna soğan karanfil yaptım ama faydası olmuyor öksürüğü devam edıyor her sabah flixotide 50 mg lık kullanıyoruz önleyici olarak ama sankı öksürürken balgamlı öksürüyor. Anlamadım ne oldu ya Sizinde böyle oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz
Götürücem doktora ya burnu tıkalı muhtemelen genız akıntısı var o sebeple oksuruk oluyor. Abur cubur yedırmemeye calısıyorum alerjı surubunu ıcıyorum sıra bulur bulmaz goturucem antıbıyotık verır mı genız akıntısı varsa verırler mi acabaReflü kaynaklı olabilir mi? Uyumadan en az 2 saat önce yemek yeme olayını kesin diyor bizim alerji doktorumuz abur cubur yasak. özellikle kakaolu ürünler reflüyü çok tetikliyormuş. Burnunu temizlemek çok önemli, deniz suyu kullanabilirsiniz. Bir de yastığını yükseltebilirsiniz geniz akıntısını önlemek için.
Bir d eöksürürken ses kaydı alın, dr a götürdüğünüzde dinletirsiniz. Burun açışmazsa dr a götürün derim, burun tıkalı ve geniz akıntısı okup müdahale edilmeyince malesef ciğere inebiliyor. Dr görürse iyi olur
Bır burnu sureklı tıkalı oluyor dun farkettım okadar burnuna serum sıktım ama gecmedı tıkalı yanı. Anlamadım bende ya doktora goturucem en ıyisi baksın belkı sunızlerın fılmınıncekerSinüzitse de akıntı olur. Zaten genzi doluysa konuşmasından belli olur. Yutkunma hareketini sık yapıyorsa da geniz akıntısından olabilir. Burun içini yıkama solüsyonları oluyor. İğnesiz enjektörle izotonik tuzlu suyu (serum) burna sıkıp burnu boşaltma işlemi var. Youtubedan bakın derim.
Vicksi önermeyen doktor duydum ama niye önerilmediğini hatırlamıyorum. Ben kullanmazdım. Doğal versiyonları da vardı ama hiç aklıma gelmiyor. Araştırırsanız bulursunuz. Bol bol da su içerse de mukus daha akışkan olur.
Alerjik rinitliden selamlar
Geniz akıntısı için vermezler, ciğere ya da kulağa falan vurduysa veriyorlar genelde. Alerji ilacını dr mu verdi, bu dr önermiyor mesela, benim kıza da vermedi drGötürücem doktora ya burnu tıkalı muhtemelen genız akıntısı var o sebeple oksuruk oluyor. Abur cubur yedırmemeye calısıyorum alerjı surubunu ıcıyorum sıra bulur bulmaz goturucem antıbıyotık verır mı genız akıntısı varsa verırler mi acaba
Bende zeytınyagı kullanayım normalde viks kullanıyordum zeytınyagı sureyım artılGöğsüne zeytinyağı sürün rahatlatır biz öksürük olunca pekmez yiyoruz kaşıkla 1 2 kaşık iyi geliyor
Evet doktor verıyor kullanmak ıyı degıl mı acaba ya bende anlamadım bız 1 yıldır kullanıyoruz her hastalandıgında verıuor doktorGeniz akıntısı için vermezler, ciğere ya da kulağa falan vurduysa veriyorlar genelde. Alerji ilacını dr mu verdi, bu dr önermiyor mesela, benim kıza da vermedi dr
Sizin çocuğın tablosunda gereklidir belki de, çocuğa göre veriyorlar sonuçta. Eğer veren çocuk dr ise bir alerji doktoruna da görünmenizi tavsiye ederim. Üniversite hastanesi varsa orada bir hocaya falan giderseniz ayrıntılı incelenmiş olurEvet doktor verıyor kullanmak ıyı degıl mı acaba ya bende anlamadım bız 1 yıldır kullanıyoruz her hastalandıgında verıuor doktor
Çocuk olduğu için bir şey diyemeyeceğim ama kardeşim vs olsa hekim görene kadar farklı şeyler denerdim. Sülalede alerjisi olmayan yok gibi. Hep aynı yöntemlerle tedaviBır burnu sureklı tıkalı oluyor dun farkettım okadar burnuna serum sıktım ama gecmedı tıkalı yanı. Anlamadım bende ya doktora goturucem en ıyisi baksın belkı sunızlerın fılmınınceker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?