Kızım(2,5) ateş düşüremiyoruz

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
İyi geceler herkese kızım ateşli yemek yemiyor sabah doktora götürdük ilaç verdik ilacın etkisiyle uyutmadan evvel 1 saat kadar kendine gelmişti ama tekrar başladı uyutmadan önce ılık duş aldırdım ateş düşürücü ve bir başka şurup verdim şu an hala ateşli üstünü açıp soğuk su kompleksi uyguluyorum aklım başımdan gitti ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Hastaneye gitmeniz gerekiyor

Ilac verince düşüyormu?
Benim oğlumda ateşlenince 2 3gun ateş kalkıp düşüyor ilaç veriyorum yukselince.Sonra artık kendine geliyor hep böyle oluyor yani alıştım kalkıyor duşuyor sonra artık birdaha kalkmıyor.Su içirin bol bol çişini yapsın.Idrar çok yapınca ateş duşuyor.

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce benim kızımında ateşi düşmedi ılık duş aldırdım alnına nemli bez koydum bi türlü düşüremedim calpol verdim yine pek bir etkisi olmadı ertesi gün 40 derece ateşle acile gittik serum verdiler ve iki ateş düşürücü birden ve antibiyotik verdi aynı gün ateşi düştü. Ateşi çok yüksekse acile gitmenizi öneririm evde düşmüyor çok dirençli maalesef ki

Benimde iki gün önce 10aylık beneğim öyleydi ne calpol ne dolven işe yaradı 39un altına ateşi düşmedi acile götürdük orada soğuktan girince 38çıkınca bişey yapmadılar calpol devam diyip gönderdiler, ertesi gün özel hastanede test yapılınca maalesef salgından domuz gribi çıktı o da
Domuz gribi olunca kendi ilacı dışında iyi gelmiyor sanırım ama şuan o ilacında tadından dolayı içmediği için 5 gün iğne tedavisi ile düzeldi ateşe dikkat salgına dikkat etmemiz lazım çok geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun ,maalesef keşke hiç çocuklar hasta olmasalar. Benim kızımda aynı ilacı zorla veriyoruz yarısı dışarı çıkıyor bakalım bir şekilde atalım Allahın izniyle

Nerden cıktı bu domuz gribi ya yine

Biz de ölüyoz. Kaç ml ilaç veriyodunuz? Ben uzun süredir hasta olmayınca az vermişim meğerse. 2 gün sürdü ateşi 2. Gün azaldı bitti şükür.

Sormayın ya bu ne menem bir şey böyle çocuğum iki günde silindi
Size tavsiyem çocuğunuz kreşe yada okula gitmiyorsa evden çıkmayın, teması azaltın, ebemiz s.. tabiri caizse :) benim oğlum da oldu ama o okula gidiyor gitmese eve hapis etcem şu pis virüs bitine kadar. Maf ediyor insanı maff , ates için nar, ılık duş, soguk pansuman bunlari yapmıştım iki kez de damardan ates düşürücü aldi ona rağmen 15 20 gun hastalik surdu halsizlik iştahsızlık ates de 5 gun surdu.

çok geçmiş olsun. İnfluenzayı yeni atlattık ama şu an öyle bir salgın var ki aklım çıkıyor tekrar hastalanacağız diye.

Ateşle ilgili çocuğun özel bir durumu yoksa ateşi sevin. Ateş vücudun bağışıklık sistemi, hastalıkla savaşma şekli. Ateşi düşürmek hastalığı iyilestirmiyor. Hastalığı teşhis alıp ona yönelik hareket etmek önemli. Ben artık çocuklarımı tanıyorum. Her ateşi çıktığında doktora gitmiyorum. Ateşe müdahale de etmiyorum. Doğal şeylerle destekliyorum gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…