• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım 13 aylık tekrar hamile olduğumu öğrendim ne yapacağım

hurremsultan3549

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
30
20
8
29
Selam hanımlar 13 aylık bi kızım var ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ve emziriyorum kızımı o şekilde uyuyor şimdi nasıl yapacağım nasıl emzirmeye devam ederim kesmeli miyim hemen normal bi şekilde emzirmeden uyutmayı nasıl öğretebilirim lütfen benimle aynı şeyleri yaşamış arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar çok kötü hissediyorum kendimi… :((

Hayirli olsun. Memeden kesmenizi gerektiren bir durum yok. Tandem emzirmeyi arastirabilirsiniz. Hatta hekiminize sordugunuzda size onceligin kucaginizdaki bebekte oldugunu soyleyecektir. 🌸

Hayirli olsun. Memeden kesmenizi gerektiren bir durum yok. Tandem emzirmeyi arastirabilirsiniz. Hatta hekiminize sordugunuzda size onceligin kucaginizdaki bebekte oldugunu soyleyecektir. 🌸
Hemen kesmeyi istemiyorum bende zaten ama benim için çok zor olmasından korkuyorum kızım zaten çok zor ve huysuz bi bebek sadece emzirerek uyumasını bıraktırmayı istiyorum

Hemen kesmeyi istemiyorum bende zaten ama benim için çok zor olmasından korkuyorum kızım zaten çok zor ve huysuz bi bebek sadece emzirerek uyumasını bıraktırmayı istiyorum

Esinizden destek alarak gece beslemesini kesebilirsiniz. Bu konuda tecrubeliler yardimci olacaktir.

28 aylik oglunu hala emziren biri olarak kolayliklar diliyorum size. 🌸

Esinizden destek alarak gece beslemesini kesebilirsiniz. Bu konuda tecrubeliler yardimci olacaktir.

28 aylik oglunu hala emziren biri olarak kolayliklar diliyorum size. 🌸
Allah bağışlasın inşallah rabbim benim de yardımcım olsun çok zor günler beni bekliyor çok ani ve beklenmedik bi gebelik oldu benim için inşallah Allah kolaylığını verir :(

Selam hanımlar 13 aylık bi kızım var ve iki gün önce hamile olduğumu öğrendim ve emziriyorum kızımı o şekilde uyuyor şimdi nasıl yapacağım nasıl emzirmeye devam ederim kesmeli miyim hemen normal bi şekilde emzirmeden uyutmayı nasıl öğretebilirim lütfen benimle aynı şeyleri yaşamış arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar çok kötü hissediyorum kendimi… :KK43:(
Aynı sizin durumu yaşadım Allah veriyor sabrını oğlum 13aylikdi kızıma hamile kaldım iki ay sonra emzirmeyi bıraktım zaten sütun tadı degisicek bebek bırakıyor biraz zor oluyor ama beraber büyüyorlar

Merhaba öncelikle doktorunuzla ( kadın doğumcunuzla ) ortak karar verin. Eğer kanama vs gibi bir risk yoksa bazı doktorlar tandem emzirmeye izin veriyorlar. Sizin için çok sürpriz bir gebelik olmuş kabullenmekte zorlanmakta haklısınız tam rahata erdim büyüttüm derken baştan başlamak zor olsada. Yinede siz bu sefer daha tecrübelisiniz. Herşeyin güzel olacağını olumsuzluklar olsa da yetebildiğimiz, yapabildiğimiz kadarıyla da memnun olacağınızı kendinize telkin edin.

Back