Alerjisi olabilir süt ve süt ürünlerine karşı alerji testi yapılmamış galiba başka bir doktora daha götürün derim.sizce neden olabilir? Hep degil ama haftada 2-3 Kere kusma var ve nedense hep süt ürünlerinden sonra oluyor doktora göturdum hicbiseyi Yok dediler hicbir testte yapmadilar aranizda Cocugu böyle Olan varmi Bu arada kizim Süt icmiyor kesinlikle agzina almiyor sevmedigi icin ona Yogurt Yada peynir olarak verioyorum Yada mamasina süt tozu ekliyorum
Lütfen yardim edin care bulamiyorum
Doktor alerjisi olmasi icin kizariklik olmasi lazim Dedi ve öyle birsey Yok kizimda ...Alerjisi olabilir süt ve süt ürünlerine karşı alerji testi yapılmamış galiba başka bir doktora daha götürün derim.
Bunu diycektim.. kan testi yaptir laktozsuz icerse yerse sutve urunlerini belki bisey olmazLaktoz intoleransı olabilir
Vermeyin o zaman çocuğun alerjisi olabilir böyle bir hastalık var iyice araştırın çocuğu beslemeye çalışarak daha kötü hâle getirebilirsiniz hepsi bir yana belki de sevmiyordur bende bebekliğimden beri sütü sevmem kokusunu duysam öğürme gelir banasizce neden olabilir? Hep degil ama haftada 2-3 Kere kusma var ve nedense hep süt ürünlerinden sonra oluyor doktora göturdum hicbiseyi Yok dediler hicbir testte yapmadilar aranizda Cocugu böyle Olan varmi Bu arada kizim Süt icmiyor kesinlikle agzina almiyor sevmedigi icin ona Yogurt Yada peynir olarak verioyorum Yada mamasina süt tozu ekliyorum
Lütfen yardim edin care bulamiyorum
MErhaba yanlis anlamssaniz boyunuz peki ne kadar ? Süt icmedigi icin kizimin boyu kisa kalir diye korkuyorumBen bebekken hiç süt icmemisim hiç anlamamışlar kusuyomusum sürekli hala icmiyorum annem hep peynir ve yoğurtla desteklemis. İmmünoloji ye gittim test yaptırdım ve sut alerjim çıktı döküntü olmuyor sadece kana geçme aşamasına gelirken vücut onu yabancı madde diyo ve dışarı atıyor dedi Dr. Aynı şekilde tuzlu fıstık birinin yemesine bile tahammülüm yok zehirleniyorum ve bayilrak kadar kötü oluyordum döküntü kaşıntı yok bunlar hep alerjiymis