• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızılmı sarımı

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
benim tenim beyaz saçımı sarıda kullansam kızılda kullansam yüzüme gidicek yani ama bi türlü karar veremiyorum nası yapsam die sizce nası yapmalıym

canım illaki boyucam saçım berbat bi halde çünkü şuan

e ben napam bilmiyom resim ekleyimmi boyatıyımmı bi türlü karar veremiyom

arkadaşımmm yaz geliyo sarı bence sarı boyat kızıl kış rengi :)

sarı güzel o zaman. sakınn siyah- kızıl gbi pis renklere bulaşma da naaparsan yap.. ben acısını cekiyrum hala cnm yaa..

bnde öyleyim yani beyaz tenlisengözlerimebaksanabkaretsin ya biz beyazlarada her renk yakışıyo sen nasıl mutlu hissedeceksen öle yap ikiside hoş duruyo ..ama illaki seçim diyosan yaz geliyo sarıya boyat ...:teytey::icecream:

hihoyyytbence sacına dogal duracak bi renk yaptır ya da foto koy ordan bakalım

ya ben hala saçımı boyatamdım bilionuzmu ama yarın boyatcam kesin kuaföre gidince beraber karar vercez

canım kızıl zor bi renk kızıldan dönülmüyo sarı yapmanı tavsiye ederim yerimseniben

sari yap begenmezsen kizila donmek kolay
ama kizildan donmek cok zor

canım bmde sarıydı saçlarım artık her yerde sarı war böööö geldi ben bakıra boyadım çok memnunum bence dene yakışır bende beyaz tenliyim :dance:

kızlar boyaatm saçımı sonunda BAKIR KARAMEL karışımı bişe yaptım yaptım çok güsel oldu ve saçım yıpranmadı koyu kestaneden açtırdılar saçımı hafif kızıllar vardı ve hepsi aktı tek bi telim kırılmadan ya mükemmel oldu çok mutlu oldum ya kızlar çok güsel oldum hepinize önerileriniz için teşeekür derim eğer izmirde olup saçını açtırmak isteyipte yıprancak die korkanlara kuaförümü tavsiye derim adres tel veririm isteyen olursa oriel değil farklı bişeyle açtı çünkü toz gibiydi ve hiç yıpranmadım

Bence sarı yap..Of allahım bayılıyorum sarıya yaa ben de dönücem inşallah da hala karar veremedimm..Resim koysaydın daha iyi olurdu

Back