• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıllı kahve.

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Saçlarım açık karameldi..Üstüne loreal sıcak çikolata sürdüm,ilk boyadığımda bildiğiniz mavi siyahtı..2 ay geçti,biraz açıldı yani normal bi renk bilmiyorum resimim yok şuanlık..
Böyle hafif bi rengini açsa,kızıllık verse.Öyle bır boya ıstıyorum ama iyice koyu olur diye cok korkuyorum
ne önerirsiniz

cnm bnde castıngzedelerdenm cıkolata kahve aldm ılk boyadgmda koyu kızl gbı bsey yaptı smdı acldı bnde dgstrmk ıstıyordum ama bnada tam olrak kmse bilgi veremedı evde yaplmaz falan dedıler bn kuafrde gölge attrdm ısıltı kattı istersen dne sende ama diger boyalar hakknda fkrm yok cnm:71:

canım kahwe mi isityosun kızıl mı tam anlayamadım ama eğer koyu kahweye bakan bi kızıl istiyosan canlı kızılların (çilek kızılı, wahşi kızıl gibi) dışındaki kızıllar genelde baya koyu tutar saç ernginde koyuysa kahwe gibi duran ama güneşte kızıl yansımalar olan renkler olur bi bak istersen:32:

palettenin doğal serisinden kızıl çikolata azıcıkta içine çeyrek tüp kadar aynı marka yine nar kızılı karıştır harika bir kızıl kahve öneririm eski rengim

Son düzenleme:
cnm bnde castıngzedelerdenm cıkolata kahve aldm ılk boyadgmda koyu kızl gbı bsey yaptı smdı acldı bnde dgstrmk ıstıyordum ama bnada tam olrak kmse bilgi veremedı evde yaplmaz falan dedıler bn kuafrde gölge attrdm ısıltı kattı istersen dne sende ama diger boyalar hakknda fkrm yok cnm:71:
yaşıma gidermi bilmiyorum 17yim daha :3:
sağol fikrin için

canım kahwe mi isityosun kızıl mı tam anlayamadım ama eğer koyu kahweye bakan bi kızıl istiyosan canlı kızılların (çilek kızılı, wahşi kızıl gibi) dışındaki kızıllar genelde baya koyu tutar saç ernginde koyuysa kahwe gibi duran ama güneşte kızıl yansımalar olan renkler olur bi bak istersen:32:

Küçük sırlardaki arzununki gibibişi istiyorum..
kahvenin kızıl tonlarını istiyorum evet
palettenin doğal serisinden kızıl çikolata azıcıkta içine çeyrek tüp kadar aynı marka yine nar kızılı karıştır harika bir kızıl kahve öneririm eski rengim

fazla kızıl olmazmı ya o
ben esmere yakınım da belki hoş durmaz bende

ipek%2Bkarap%25C4%25B1nar%2B5.jpg

aynen böyle bişi istiyorum

o zaman senin istediğin kızıl kahve değil canım bronz kahve tonlarına bakman lazım palettede ısıltılı kahve seriside istediğin gibi olabilir bir bak

casting serisi tutmuyo bendee bal köpüğü yapmıştım zamanında bende hezeyana uğradım evet :D bencede ışıltılı kahve deneyeblrsn ;) palette en iiyi açan boya onu öneririm sana palette naturalsdan bi renk seçeblrsn;) esmersende çok açma saçlarını orta karar bi kahve boya derim ben;) kolay gelsin...

casting serisi tutmuyo bendee bal köpüğü yapmıştım zamanında bende hezeyana uğradım evet :D bencede ışıltılı kahve deneyeblrsn ;) palette en iiyi açan boya onu öneririm sana palette naturalsdan bi renk seçeblrsn;) esmersende çok açma saçlarını orta karar bi kahve boya derim ben;) kolay gelsin...

sağol saçlarım şuan kahve,bakır gibi..açıldı baya.
Esmer gibiyim evet.ya palette serisinden alıcaktım boya satan kız palettenin kahveleri çok koyu dedi.katalogda da cidden çok koyulardı..
acaba seri mi farklıydı anlayamadım ben.. yine koyu olur diye korkuyorum

palette bronz kahveyle büyülü kahve istediğin rengi tutturur gibime geliyo;) ben diğer boyalarıda kullandım gerçekten koyu tutuyolar ama en çok açan palette bence;) ben bunları öneririm;)

palette bronz kahveyle büyülü kahve istediğin rengi tutturur gibime geliyo;) ben diğer boyalarıda kullandım gerçekten koyu tutuyolar ama en çok açan palette bence;) ben bunları öneririm;)

büyülü kahvede açıcı varmış saçlarımı çok yıpratmak istemiyorum ben.
teşekkürler dediklerinizi göz önünde bulundurucam

Back