Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sonbahar kızılına boyadım saçlarımı.. ama sıkıldm.. diorm ki uzun bi süre sabredim boyamıyım..peki sizce kızılı nasıl kapatabilirm..direk siyah yapsam ne olur sizce..
ben siyahtanda dönmeye çok uğraştım ama en güzel renk siyah kesinlikle :) kızılı kapatır mı direk yoksa alacalı mı durur ki o düşündürüo beni boshayallersmile
ya aslında siyahı seviyorum evet kurtulması çoook zor..ya siyah diil amacım koyu kahve çikolata kahve de olabilir yani koyu bi renge dönmek istiyorum..koyu küllü kumral ilkinde kapatmaz dimi :gitme: bi kaç ay sabredip hiç bişiye boyamamam lazım saçlarımı sabıır artık ozamn daha kolay kapanır die düşünüorm boshayallersmile
Canım benim saçlarım bakırdı. Koyu küllü kumrala boyamıştım ilkinde kapatmıştı ama turuncu yansımalar oluyodu. Ki kızıl hiç kapanmaz bence ilk boyamada. Akmasını bekle biraz öyle boya boyıcaksan..