• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan kurtulmak....

ecetan86

hardcandy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
84
3
86
38
İstanbul
arkadaslar önceliklekle merhaba....
..ben yaklasık olarak 5 6 yıldır sarısındım..ama son 1 yıldır sürekli saç rengimle oyanadım sarı,kızıl kestane..aklınıza gelen her renk ..ve kızıldan koleston röfle acıcısyla kolayca dönebiliyodum takii en son kızıldan döndükten sonra platin yapıp tekrrar kızıla boyayıncaya kadar ;saçlarım pespembe oldu ve yandılar ..lastik gibiydiler banyodan cıkınca lastik gibi oluyordu kuruyunca kazık gibi:(:ki ben kız arkadasımın siyah sacını röfle setiyle kıpkırmızı yapan ben:)kendimi mahvettim..
ve sonucta kasım ayında 3 numaraya vurdurdum sacımı...:)
nihayet uzadı derken kuaföre kostum ve platin röfle yaptırdm hiç yıpranmadı ,cünkü kendi sac rengim kumral..ve daha sonra palette koyu kızılla boyadım ve düşünün çok pişmanım:( 2 hafta kadar oldu kızıllar aktı....şimdiyse platine dönmek istiyroum beyaz sabun kızılı akıtır diolar ama ne kadar dogru bilemem.saclarım zaten cok cok kısa direk röfle setiyle acsam yanarmı acaba size bi danısmak istedim..artık daha temkinliyim... sizde bana sormak istediklerinizi sorabilirsnz ama su bi gercekki asla kzııldan yada siyahtan dönüş yok diye bişey yok!!!!!!yeterki saclarınız dayanıkklı olsun..hepinizi öpüyrum:)hihoyyyt

önceden "kolestonun röfle setiyle kızıldan çok kolay dönüyordum" demişsin.
Nasıl yapıyordun hayatım komple mi sürüyordun bana da anlatırmısın.
benim saçım da kızıl var kurtulmak istiyorum röfle setiyle. ve saçım da dayanıklıdır..
diplerim 4 parmak doğal rengim uçlar kızıl
sade uçlara sürsem alacalı bulacalı mı olur diye korkuyorum.

slm tatlım..şu anda ben kızıldan bugün itibariyle kurtulmuş bulunmaktayım..ancak ben kumral yaptım yani 2 kutu koyu kumral ve 1 kutu küllü kumralla...:)saçlarımda kaynak var ondan..
şimdi canım ben şöle anlatıyım röfle setini komple uyguluyodumm ve baya bekliyodum saclarımda kopma incelme falan varmı devamlı kontrol ediyordum..ve en sonundada yıkıodum eger cok fazla turunculuk kalırsa lorealın ultra saç acıcı boyaları var mesela cok cok acık sarı diye onunlada tekrar boyuyodum ve sonuc platine kadar gidebilen sapsarı saclar..zaten yıkandıkcada acılıyor..ancak eger diplerin dogal sacınsa bence öncelikle sacının sadece kızıl olan yerlerine röfle setini sür ve folyala...ara sırada kontrol et acılma durumuna görede diplere sür en son..ok canım inşallah bian önce kurtulursun:)

bende kızıldan çok açık kullu sarıyla kurtlma asamasndaym..2 hafta once bo-yadm,ama aktı yıne kızıl yıne kızıl ve turuncu :@@:@ sinir oluorm saçımaa!!! haftaaya bidaha boyucam :((

sağol canım cesaret edebilirsem deniycem.
açmak istiyorum çünkü.
ama bu röfle setini önceden kullanmıştım.çok az bişey vardı içinde
şu anda saçım kısa olmasına rağmen yeterli geliceğini zannetmiyorum.2 kutu alıyım garanti olsun
sende kumral saçlarını güle güle kullan.

Back