• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan kurtulmak istiyorum yardım

hilal5572

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
45
0
86
Samsun
kızlar saçlarım kızıl ve ben artık kızıldan bıktım..ne renkle kurtulabilirim bu renkten ..saçım yanar diyede korkuyorum:((( yardım edermisinizz

cnm bende aynı şeyle ugraşıyorum ama benim çok acık bakırkızılıydı. kırmızı değil yaniii. açık küllü kumrala boyadımm. aldı çogu kızıllıgı. şimdi 4 ay felan böle devam edicem. kızıllıgı küllü renklerle kapatabilirsin ancak. nasıl bir kızıl senin saçın

cnm bende aynı şeyle ugraşıyorum ama benim çok acık bakırkızılıydı. kırmızı değil yaniii. açık küllü kumrala boyadımm. aldı çogu kızıllıgı. şimdi 4 ay felan böle devam edicem. kızıllıgı küllü renklerle kapatabilirsin ancak. nasıl bir kızıl senin saçın

canım kolestonun kızıl büyüsünü kullanıyordum hep 2 ay öncede patlıcan moru yaptım oda yıkadılca bildiğimiz kızl oldu ..yani çok açık kızıl değil saçım....böle turuncu felanda olsun istmyrm...tam olarak ne renk önerirsin

kızıldan kurtulmak gerçekten çok zor.. bende 6 ay önce saçlarımı kızıla boyatmıştım rengi bayagı aktı ve artık hosuma gitmedi.. gecen hafta çikolata kahve alıp boyadım ,kızıllıklar yok olmadı..dünde küllü kumrala boyadım kızıllıklar yok oldu gibi ama güneşe gelince altan kızılımsı bir parlama beliriyor yine ..biraz ara verdikten sonra küllü kumralla tekrar boyamak istiorum bakalım nasıl sonuç vericek

Kızıldan bana göre kurtulmanın yolu saclar eğer uzunsa en iyisi kestirmek ve öyle boya yaptırmak .
Benimde saclarım kızıldı , üzerine boya attım , illaki o kızıllık kalıyor , tekrar boya attım yine kaldı .
Kuaföre gittim , saclarıma baktı ve bana dediği şu oldu : Sacın Gökkuşağına dönmüş , her renk var .
Üzülerek saclarım kestirdim :( ve bu şekilde kurtuldum ve bir daha asla Kızıl yaptırmam .

eger bu ekleyeceğim renk hoşunuza giderse nasıl olduğu konusunda yardımcı olabilirim [ kızıldan sonraki saçım ,tek seferde kapattım] ama yıkana yıkana akmış biraz boyamam lazım yinekaydirigubbakcemile3 [ yıpranıklığına bakmayın onlar başka işlemlerden dolayı oldu]

Son düzenleme:
benımde kızıldı ıkı boyamada kurtuldum nasıl mı koyu kahve boyadım sımdı koyu kahve parlıyo

eger bu ekleyeceğim renk hoşunuza giderse nasıl olduğu konusunda yardımcı olabilirim [ kızıldan sonraki saçım ,tek seferde kapattım] ama yıkana yıkana akmış biraz boyamam lazım yinekaydirigubbakcemile3 [ yıpranıklığına bakmayın onlar başka işlemlerden dolayı oldu]

canım bende kızılı kapatmak istiyorum ne renk boyadın sen sölersen yapıcam hemen

piprkl hala yazmadın cvp.ya ben napsam cumarteseiye kadar sacımı boyamam gerek saçlarım kırmızı kızıl acık kullu kumrala mı boyasam acaba bilen yok mu kapatmak için kızılı.yada açık kuluyle normal kullu kumralı mı karıstırsam yardım

merhaba arkadaslar ben 4 ay once kadar sureklı roflelı olan saclarıma tekrar rofle yaptırdım berbat oldu ustune hemen kumrala boyadım o aktı oncekı gun gıdıp kızıla boyadım ve bana hıc yakısmadı cok koyu oldu ve tepemı boyayamamısım sarı kalmıs esım oyle dıyınce hemen ertesı gun kullu kumral yaptım ama kızıllık hıc kapanmadı sacım su an kızıl sıyah gıbı berbat duruyor kopuk boya ıle boyadım ama hıc boyanmadı sankı ne yapmam lazım akıl verın

Canım sen niye hep kendin boyadın kat kat mahvetmissin saçını.Kızıl bikere zor bir renk siyahtan başka bir renk tutmaz.Ancak kuaför akıtır bu boyayı oda biraz pahalı olur

canım merhaba yaptığın yorum dikkatimi çekti ve bişey sormak istedim. benim saçımda açık bakır kahveydi ve sıkıldım kapatmaya çalışıyorum. amacım açık kumrala dönebilmek sonunda :) bikaç gün önce küllü kumral ve açık küllü kumralı karıştırıp saçımı boyadım ve hiç kapatmadı desem yalan olur ama tamda kapanmadı. saçımı 2. yıkamada daha çok fark etti renk. acaba sadece küllü kumrala mı boyasam :( sence neye boyasam tam olarak kapanır bu saç :( çok koyu olsunda istemiyorum çünkü nişanlım askerde ve onun yanına gidicem, beni koyu bi saçla görsün istemiyorum. sen sonuç aldığın için sana danışmak istedim. birde senin boyadığın boya markası ne acaba ?

Back