Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan Kurtulmak İsteyenlerin Yorumları

canım boyayıp hemen mi röfle yapılcak yoksa boyanın akmasını bekliycek misin???a.s.

yaa ben daha önce de yazmıştım palette 5.5 le boyadım 2 kez evde,daha sonra gittim kuaförde işi garantiye almak için bir de koyu kumrala boyattım,bi an kurtuldum sandım kızıllarımdan,yok banamısın demiyo,yıkıyorum beyaz ışıkta bakıyorum ok kumral,güneşe bir çıkıyorum o saçlar parlamıyor mu kızıl kızıl kafayı yicem,annem de bugun galiba orealla açıtırmaktan başka çare kalmadı demezmi,offf moralim çok bozulduu çünkü sarıya dönmek istiorum açtırmak ta istemiorum komple,napıcam bilmiorum senağlama

saçlarım şuan bu renk,hatta boya aktığı için yani kumral aktığı için biraz da kızıllaştı bile diyebilirim,bunun üzerine röfle abest olur dimi kızlar bide bu saçı güneşte düşününbenneyaptımki

canım boyayıp hemen mi röfle yapılcak yoksa boyanın akmasını bekliycek misin???a.s.

canım ben daha önce çikolata kahveyi denemiştim onda da kızıl tonu olduğu için sonradan değiştirmek zor oluyo

daha önce de aynı işlemi yapmıştı kuaförüm şimdi de aynı işlemi yapacak koyu kumrala boyayacak zenimini üstüne de röfle atacak bu işlemi peşpeşe yapıyo aynı gün yani beklemek falan yok saçı doğal yollarla açabildiği kadar açıyo tam anlamıyla sarışın olunamıyo belki ama sarıya dönülmüş oluyo zaten sçı yıkadıkça renk iyice oturuyo

saçı açmak için silici kullanmayın kesinlikle siliciyi biz oryal ya da boya akıtıcı yağ olarak biliyoruz kuaförler silici diyorlar silici saçı çok yıpratıyo

yok canım abes olmuyo eğer sarışın olmak istiyorsan bunun üzerine sarışın olabiliyosun ben şu anki resmimi koyayım size biraz sonra kuaföre gidicem dönüştü de boyanmış halini koyarım

saçımın şimdiki hali bu kızlar boyatınca da yeni halini buraya koyarım şimdi kuaföre gideyim ve yeni bir imaj yapayıma.s.a.s.

bence o kadar da sırıtmaz canım bu rengin üstüne sarı....
zaten daha boya boya nereye kadar kapanmıyo şu kızıllar tam bende uğraşıyorum senin gibi...
yavaş yavaş sarartmaya başla istersen...a.s.a.s.
ama tamamına da oriel sürdürme yazık güzelim saçlarına:1no2::1no2::1no2:

evet şimdilik bu kadar kapandı 10 gün sonra tamamen kapanıp röfle atılacak ama ben bu rengi de çok sevdim acaba byle mi kalsam:uhm:sırnaşık şey

evet şimdilik bu kadar kapandı 10 gün sonra tamamen kapanıp röfle atılacak ama ben bu rengi de çok sevdim acaba byle mi kalsam:uhm:sırnaşık şey

güzel bi renk çıkmış...
koyu kumral mı boyandı kızıl saçlarının üstüne....
ilk boyama sonucunu göre iyi...bakalım ne kadar akıcak ???
10 gün sonra başka boya sürülmeden mi sarı atılcak peki??

bugün boyandı saçım koyu kumral dedi kuaförüm 10 gün sonra yeniden boyanıp üstüne röfle atılacak

bnde 10 gün sonra falan röfle attırmayı düşünüyorumm,inşallah kuaförüm bi daha boyayalım falan demez boyadan da sıkıldım çünkü,röfle aslında kullanışlı 4 ay götürüyo,boyaa 20 günde 1..en az zararla döneriz umarım sarıyaa.s.

canım renk artık kızıla kaymıyosa bi daha boyamaz heralde kuaför...
o kadar da boya sürdün inşallah olmuştur..
röfleni de rahat rahat attırırsın,,,güzel olur a.s.a.s.

alexcim burada tecrübelerimiz yazılı...sana diyceğim şu ben aylardır saç boyuyorum kızılım kapanmadı...rahat 8-9 işlem görü saçım hala kızıl....:1no2::1no2::1no2:

ahh sorma canım,
boyamak iyi kurtulmak zor zor çok zor.
oreal kullanmak istemiyorum.
saçlarım yeni yeni uzamaya başladı çünkü.
tam düzelmişken oreal ile tekrar eski haline dönecek biliyorum.
sen ne renkler ile boyadın canım?
ben boyadıkça alttan bordo kıızl çıkıyor.
çok mutsuzum çokkkkk.

canım,

bu sabun işi doğru mu,yani cidden boyayı akıtıyor mu ?
sen denemişsin galiba.
biraz sabunlayayım da sonra kahve rengine boyarım artık.
kızıl benim neyime.
çok çabuk bıkan ve saç rengi değiştiren biri için kızıl korkunç bir renk..........

alexcim burada tecrübelerimiz yazılı...sana diyceğim şu ben aylardır saç boyuyorum kızılım kapanmadı...rahat 8-9 işlem görü saçım hala kızıl....:1no2::1no2::1no2:
canım,

bu sabun işi doğru mu,yani cidden boyayı akıtıyor mu ?
sen denemişsin galiba.
biraz sabunlayayım da sonra kahve rengine boyarım artık.
kızıl benim neyime.
çok çabuk bıkan ve saç rengi değiştiren biri için kızıl korkunç bir renk..........

selam canım , senin yazdığın gibi bir konu açmayı planlıyordum. bu kadar olur. bende kızıldan sıkıldım. koyu kahverengiye boyadım geçen hafta . bir hafta içinde yine kızıl oldu. napıcaz bilmiyom

Alexcim açık kahve yaptım siyah oldu demişin ben de açık kahve yapmak istoyrumda hangi markanın kahvesini yapmıştın?

tatlım ya bu sorunu cok ıyı bılırım benım sacım kızıl dııl ama cok koyu hatta sıyaha yakın bı kahveydı ve ısın ılgınc yanı hıc te akmıyordu hıc bı renk gırmıyordu artık canıma tak ettı kuafore gıttık ve daha da berbat oldu sacımı bıtkısel acacaktı guya ama neyle actı bılmıyorum hep kırıldı sacım 5 cm fln kısaldı acma ıslemının ardından
bu yuzden arkadaslar renklerı begenıp hevesle boyamayın sonunu dusunup boyayın ılerıde basımıza dert acabılıo:içelim::uhm:

kızlar bende siyahtan kurtulmak istiyorum saçımı bi iki ton açmak istiyorum sizce hangi boyayı kullanayım sıyah cok sert bir ifade veriyor açık kahve yapsam olurmu acaba yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…