benim saçımda kırmızı balyaj var şimdi de sarıya dönüyorum kuaförümle konuştum platini hemen yakalayamayız dedi koyu kumrala boyayacak zemini üstüne de çok sık röfle atacak daha önce de kızıldan bu şekilde kurtulmuştum yarın yaptırıcam röfleyi
canım boyayıp hemen mi röfle yapılcak yoksa boyanın akmasını bekliycek misin???a.s.
saçlarım şuan bu renk,hatta boya aktığı için yani kumral aktığı için biraz da kızıllaştı bile diyebilirim,bunun üzerine röfle abest olur dimi kızlar bide bu saçı güneşte düşününbenneyaptımki
saçlarım şuan bu renk,hatta boya aktığı için yani kumral aktığı için biraz da kızıllaştı bile diyebilirim,bunun üzerine röfle abest olur dimi kızlar bide bu saçı güneşte düşününbenneyaptımki
evet şimdilik bu kadar kapandı 10 gün sonra tamamen kapanıp röfle atılacak ama ben bu rengi de çok sevdim acaba byle mi kalsam:uhm:sırnaşık şey
bnde 10 gün sonra falan röfle attırmayı düşünüyorumm,inşallah kuaförüm bi daha boyayalım falan demez boyadan da sıkıldım çünkü,röfle aslında kullanışlı 4 ay götürüyo,boyaa 20 günde 1..en az zararla döneriz umarım sarıyaa.s.
alexcim burada tecrübelerimiz yazılı...sana diyceğim şu ben aylardır saç boyuyorum kızılım kapanmadı...rahat 8-9 işlem görü saçım hala kızıl....:1no2::1no2::1no2:
canım,alexcim burada tecrübelerimiz yazılı...sana diyceğim şu ben aylardır saç boyuyorum kızılım kapanmadı...rahat 8-9 işlem görü saçım hala kızıl....:1no2::1no2::1no2:
kızlar benim saçlarım kızıl...ve artık sıkıldım hem akmasından hem kızıl
olmaktan...ne yapabilirim ...hangi renklere dönebilirim...hangi renklere dönmek
daha kolay kızıldan...tecrübelerinize ve bilgilerinize çook ihtiyacım
var....:sm_confused::sm_confused::sm_confused:a.s.a.s.