koleston ile boyadım canım...a.s.a.s.
geçmiş olsun canım. neyse sonunda kızıldan kurtulmuşsun eminim güzel olmuştur.
Bugün tv'de Nadide Sultanı gördüm. O da bir ara kızıldı ya şimdi aynı senin gibi koyu kahve olmuş hafif kızıllık vardı hoş olmuştu aslında.
canım hala kurtulamadınmı şu kızıldan kolay değildir kızıldan kurtulmak
kurtuldum canım kurtuldum sonunda...ama ışıkta güneşte yer yer beliriyor yine de malesef...fisfisfis napalım olcak o kadar ama...koyu kahveye boyadım...alışmaya çalışıyorum...koyu geldi gözüme...a.s.a.s.
koyu kahve baya koyudur ama yıkadıkça akacaktır merak etme hem aralardakilerd ışıltı gibi olur daha güzel
canım sonunda kurtulmuşsun,,yer yer kaybolmadı demişsin ama kızıl bu öyle kolay kolay gitmez...koyu bi kahve kullanmışsın,,ama akıcaktır bi kaç ton açılır diye tahmin ediyorum...bilmem ben boyamadım..boyayan arkadaşlar yazarsa...akıyo mu alttan:)a.s.
kızlar benim saçlarım kızıl...ve artık sıkıldım hem akmasından hem kızıl
olmaktan...ne yapabilirim ...hangi renklere dönebilirim...hangi renklere dönmek
daha kolay kızıldan...tecrübelerinize ve bilgilerinize çook ihtiyacım
var....:sm_confused::sm_confused::sm_confused:a.s.a.s.
siyaha dönebilirsin bence...yada kahve tonları olabirlir en kolay..
palettenin 5.5 i yani altın parıltılı çikolata rengiyle boyadım altta kızıl vardı..bn sarıya dönmek istiyorum o yüzden kızılların tamamen kapanması lazım.geçen hafta boyadım baya kapattı kızıllarımı tahminimden ii çıktı bi kere daha boyucam ne olur ne olmaz tamamen kapansın die.sende bunu deneyebilirsin bnce,renk çok güzel bir renk çok parlıyoa.s.
palettenin 5.5 i yani altın parıltılı çikolata rengiyle boyadım altta kızıl vardı..bn sarıya dönmek istiyorum o yüzden kızılların tamamen kapanması lazım.geçen hafta boyadım baya kapattı kızıllarımı tahminimden ii çıktı bi kere daha boyucam ne olur ne olmaz tamamen kapansın die.sende bunu deneyebilirsin bnce,renk çok güzel bir renk çok parlıyoa.s.
internette resmi yok cnm yeni bi boya oldugu için daha nete düşmemiş.benim saçlarım kızıldı iki defa onunla boyadım baya bi kapattı ama ben röfle attıracağım için hiç kızıllık olmaması gerekti o yüzden küllü kumrala boyattım dün kuaförde,ama eer röfle attırma niyetin yoksa sadece kızılından kurtulmak istiorum diosan bu 5.5 baya kahvelik veriyo saça,en hoşuma giden de gerçekten böle altın parıltılı giibi parlantılar verdi aralara:icecream:
saol arkadaşım dün boyattım bende,5.5 in üstüne kumral attırdım daha aksın da renk ortaya çıkar..sen ne renk boyucana karar verdin mi,bu arada arap sabunu saçın renginin akmasına yardımcı oluomuş bu sitede okumuştumfisfisfis
açık bi kahve boyamayı düşünüyorum canım,,açık bi ton...sadece rengi kırsın ışıltı versin istiyorum...heralde açık bi ton yapsam biraz da olsa kırar_?:uhm::uhm::uhm:
açık kahve tonlarıyla kırabilirsin bence rengi canım....a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?