E
EU3
Ziyaretçi
şu nasıl???
bu renk oldukça hoş...kızılın üstüne yapılınca kızılların aksa bile arasında hoş bi ışıltı uyandırır gibi geliyor bana...:içelim::içelim::içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu nasıl???
çikolata kahve boyamaya karar verdim...bu hafta içinde boyarım tahminen....gidip parfümerilerde tonlara bakıcam alıcam.....bakalım nasıl olucak saçım kızlar.......a.s.a.s.a.s.
ama içine küllü ton karıştırsam mı kızlar...aklım orda takıldı....hani kül kızılı iyi kapatırmış ya....?????
evet var ve senin sacinda da kizillik oldugu icin haliyle daha farkli olacaktir. bu kadar endise etme boya gitsin be guzelim
evet var ve senin sacinda da kizillik oldugu icin haliyle daha farkli olacaktir. bu kadar endise etme boya gitsin be guzelim
bence de artık boya gitsin canım...koyu bi renk boyuycan nasılsa öyle ciddi sorunlarla karşılaşmazsın....:içelim::içelim::içelim:
valla cnm bı ara bende boyatmak ıstedm ama hıç boya kullanmadım zaten saç boyaya b alıstımı hep yapmk lazımmıs cunku ablamında boya ama bence en guzel renk cıkolata kahvesı beğenıyorum
hangi markayla boyadin? palette, koleston ve loreal ikinci yikamada oturuyor yani ilk basta koyu duruyor zamanla aciliyor.