Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan döndüm 1 saatte :) sonuç süper! Badem kahvesi...

saçın koyuysa uğraşabilirsin.çok bekletmezen yapabilirsin saçın fazla zarar görmez daha önce açıcı kullanmadıysan. bi kez açınca belki kızıllıklar olur biraz dinlendirdikten sonra tekrar yaparsın sonra istediğin renk olur sanıyorum. ben esmerim bana çok yakıstırdılar ve tabi bende. sana zaten öyle böyle yakısır

teşekkür ederim.:) kumrala yakın bir renk sanırım saçların şuan. çok koyu değilse bir iki boyamaya renk tutar. ama açman gerekiyosa da aç. bunun içinde açıcıyı düzgün kullanman gerekecek. bende esmerim kaşlar gözler siyah hiçde sırıtmadı :) eğer çok rahatsız olurum böyle dersen saçını boyayınca bir tutam kaşına sürersin..

saçlarımı 1.5 yıldır boyamıyordum.öncesinde koyu kestaneyle boyamıştım kesimle kurtulmaya çalıştım.bugünde badem kahvesi ve koyu kumralı karıştırıp boyadım ama sonuçtan şimdilik memnun kalmadım.uçlar koyu dipler açıkkturuncumsu bir renk..saçım yıpranmasın diye inatla tokaya devam ama bu renk farkına ne kadar dayanırım bilmem.koyu renge dönmek istemiyorum.dipler çıkınca koyu küllü kumralla devam ediym.herkes kutudan koyu yazmış.kesinlikle loreal kutudaki gibi çıkıo..

arkadaşım sacın cok güzel olmus güle güle kullan kızılın nası bi renkti bende acıpta boyamak istiorum sacımı ama..

ya bende küllü açık kumrala boyadım degişik bişey oldu.esmerim buna boyasam nasıl olur.ama uçlarım daha açık renk.napsam kızlar:44:

bu arada uygulayan arkadaş saçını nasıl açtın? 1 paket açıcıya fazladan oksidan mı yokdun? 2 kutu açıcı almaya gerek yok mu? cevap acilllllllllllllllllll

bu arada uygulayan arkadaş saçını nasıl açtın? 1 paket açıcıya fazladan oksidan mı yokdun? 2 kutu açıcı almaya gerek yok mu? cevap acilllllllllllllllllll

Bende bi cvp yazıyim dedim aynı şekilde siyah saçımı açıp bende kızıla boyamıştım süper olmuştu.Kuaföre gidipte dünya para vermeye gerek yok.Ben kolestonun açıcısını uyguladım,ekstra bişey koymana gerek yok yani.Saçın uzunsa 2kutu al ve dipler daha çabuk açıldıgından en son sür öyle bekle derim.

Teşekkürler bayan hızır

Son düzenleme:
bu rengi merak ediyordum süpermiş teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…