- Konu Sahibi altinerpinar
-
zeminin ne renk canım? Palettenin acıcısını kullan koleston çok yıpratıyor. Sonra bu rengi uygularsan eminim tutacaktır..
çok teşekkür ederim uzatmak için neler çektim bi bilsen :)cok hos olmus saclarında cok guzel msl. gule gule kullan
canım saçların çok hoş olmuş.
benimde saçlarımda boya var..
daha bi hafta önce boyadım ama değiştirmek istiyorum,galiba açıcıyla açmam lazım çnk saçlarım koyu renkli..
sen kullandıgın için soruorum bu açıcını püf noktası falan varmı.
kaç dakika beklettin saçında...
dedikleri gibi turuncumu oldu yoksa resimdeki kadının saçı gibimi oldu..
kestane akaju şimdiki saç rengim canım dediğini yapmayı eniyim bakalım işe yarayacakmı çok teşekkür ederim
vallahi bravo[sıze="2"][ı]kızlar benim saçım çok açık kızıldı ama yıkanınca 2 ayda aktı! Dün akşam palettenin renk açıcısıyla açtım. Lorealin altın kahve serisinden badem kahvesini uylguladım keratinli. Sonuç bu :
Eki Görüntüle 174839
nasıl olmuş sizce?[/ı][/sıze]
vallahi bravosaçlarınızda rengide süperrrrr güle güle kullanınn teşekkürler paylaştığınız içinde
2. Koyduğun resmi çok beğendim. Saç diplerine açıcı uyguladın mı?
canım çok yakışmış güle güle kullan ... bu kadar güzel hemde kendin yapmışsın... saçını nasıl açtın biraz daha detaylı anlatır mısın ...
tatlım ben palettenin acıcısını kullandım 40-45 dakika falan beklettim sonra rengi uyguladım.
çok güzel olmuş canım güle güle kullan:)
ya tek başına mı boyadın renk açıcıyı kullanmak kolay mı benim saçlarım koyu kahve orta uzunlukta ama gür bende koyu buğday tenliyim bu rengi bende düşünüyorum kuaförler 90 tl fiyat söyleyince saçın açılması gerekiyo falan diye hep yüksek sölediler kendim yapabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?