Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan döndüm 1 saatte :) sonuç süper! Badem kahvesi...

yok canım benim saçım zaten kızıldı 35 dakika beklettim düz hesap 45 olmuştur çünkü duşa girerken çok oyalanırım :) saçlarım beyaza dönük bi sarı oldu çok güzel oldu. palettenin boyaları çok akıyor fena derecede. ama açıcıcsı mükemmel hiç yıpratmıyor aynada sürekli bak saçlarına çok fazla açılmıyor açıcıcnın rengi kafanda yıkıyınca cıkıyor meydana sen ortalama 40 dakika tut koyu çünkü. ben palettenin açısının içine bi tane daha oksidan tüpü kattım çünkü saçlarım çok uzundu :) püf noktası aynada sürekli kontrol etmen. hatta saçının bi tutamına sür beklet kaç dakika bekltmen gerektiğini ayarla. turunculuk olmuyor palettede kolestonda oluyor ama ve keçe gibi yapıyor. altın renk tonalrında istiyorsan mutlaka loreal boya kullan. açıcıda koleston önermem...

vallahi bravo saçlarınızda rengide süperrrrr güle güle kullanınn teşekkürler paylaştığınız içinde

hmmm çok süper olmuş, güle güle kullan

şu anda koyu kestaneyim ben de, daha önce kolestonun açıcısıyla açmışlığım var yıpratmıştı bayağı saçımı... bu sefer açmaya niyetlenirsem palette kullanayım, ellerine sağlık

canım çok yakışmış güle güle kullan ... bu kadar güzel hemde kendin yapmışsın ... saçını nasıl açtın biraz daha detaylı anlatır mısın ...

ya tek başına mı boyadın renk açıcıyı kullanmak kolay mı benim saçlarım koyu kahve orta uzunlukta ama gür bende koyu buğday tenliyim bu rengi bende düşünüyorum kuaförler 90 tl fiyat söyleyince saçın açılması gerekiyo falan diye hep yüksek sölediler kendim yapabilirim sanırım

selam benim saçımda kına var napsam acaba boyatmak istiyorum ama olurmuki nolur bilen varsa cevaplasın

bende begendim cnm guzel olmus ayrica saclarinda dolgun hos duruyo zaten.bende daha once sariya yakin bi renk yapmistim.sonra siyah yaptim ustune.suan siyahlar tamamen akti kumral gibi duruyo saclarim.kahve tonlari hep begenmisimdir zaten.acaba bende acici kullanmadan kahve tonlarda yapsam olurmu kii:44:bu arada cok esmer sayilmam bugday tenliyim ama kaslar gozler simsiyah benim.acik kahve yapinca saclari siritmazmi ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…