Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan döndüm 1 saatte :) sonuç süper! Badem kahvesi...

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
[sıze="2"][ı]kızlar benim saçım çok açık kızıldı ama yıkanınca 2 ayda aktı! Dün akşam palettenin renk açıcısıyla açtım. Lorealin altın kahve serisinden badem kahvesini uylguladım keratinli. Sonuç bu :

nasıl olmuş sizce?[/ı]
[/sıze]

çok güzel olmuş güle güle kullan :)

teşekkür ederim :) tenim çok esmer herkes çok yakıştığını söyledi bende ilk defa denedim böyle açık bir rengi çok tatlı durdu tenimde vazgeçmem artık sanırım :) esmer olupta yapmak isteyen olursa hiç tereddüt etmeden bu renklerde kullansın bence..

ben çok beğendim açıkçası tam aradığım renk fakat şimdi boyasam aynı seninki gibi olurmu bilmiyorum...

canım saçının şuan ki hali benim saç rengime benziyor yani bakıra :) ben senin dediğin işlemleri yaparsam bundan daha farklı bi renk çıkar bence :)

bu arada benim saçlarımda önceden kalan orial var yani kulak hizasının altından itibaren,orialin üstüne renk açıcı kullanmak zarar verebilir saça..senin saçında orial var mıydı ..hadi bekliyorum fotonu

bu arada benim saçlarımda önceden kalan orial var yani kulak hizasının altından itibaren,orialin üstüne renk açıcı kullanmak zarar verebilir saça..senin saçında orial var mıydı ..hadi bekliyorum fotonu

yok tatlım yoktu orial saçımda boyayalı da 2 ay olmuştu. Tarçın bakır yapmıştım kızıl tutmuştu aktı. Falşı tam ayarlayamadım yine ama saçım asla bakır değil güneşte daha çok ilgi çekiyor okulda durdurup soruyorlar rengini :)

siyah saçı bende çoks eviyorum ama çok esmerim kapkara bişiy oluyorum :) rengimi buldum sonunda. Bence yakısıyorsa hiç vazgeçme siyahtan..

farklı renkler denedim siyah kadar yakışmadı yakıştırmadılar :) ben aslında buğdayım makyajla esmerleşiyorm çok esmersen siyah boğar zaten bu tür renkler bi de karamel tonları hoş durabilirdi sende.. güzel de yapmışsın yıkandıkça doğallaşıcak daha da güzelleşecektir:)

inşallahh :) loreali ilk defa kullandım ve cok memnun kaldım. çok akıyor mu_? gerçi açık renkler çok fazla akmaz diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. :26:

inşallahh :) loreali ilk defa kullandım ve cok memnun kaldım. çok akıyor mu_? gerçi açık renkler çok fazla akmaz diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. :26:

canım zamanla tüm boyalar akar ben deneyimliyim lorealin koyu renkleri göründüğünden daha koyu tutar ama yıkadıkça 1 ayda açılır biraz doğallaşır fazla boyayı atar saç.

Palette berbat siyahı bile deli gibi akıyor 1 ay boyunca kafamdan siyah boya aktı desem? köpüğüm siyah siyahtı..Boya markası olarak koleston fena değil loreal ve voila bana iyi geldi palette berbattı

Bir ara karamel yapmıştım açtırmıştım pişman oldum gerçi 1 2 ay kaldı ama siyah tutkum bırakmadı sonra tekrar siyah yaptım.Karamel zamanla tabiki aktı ama çok güzel olmuştu çok doğal durdu renk olarak açık renkler açıldıkça yani aktıkça güzelleşiyor kanısındayım ki yengem de açık renkler kullandığından gözlemleyebiliyorum.

Ama sende şöyle bişey olabilir kızıl olduğu için zemin,zamanla akar ve kızıllıklar ortaya çıkar bikaç sefer bu boyayla üzerinden geçersen renk oturur zamanla sanırım :)

Son düzenleme:
zeminim kızıldı ama aktı bende açtım yoğun renk açıcıyla. bembeyazdı kafam :) sonra sürdüm bu rengi.. zamanla dediğin giibi oturur birkaç boyamayla da tam oturur diye ümit diyorum. siyah gerçkten bir tutku keşke yakıssa bana düşünmez yapardım ...

Son düzenleme:

:) esmer bombaysan bu renk kalsın çok tatlı

canım saçların çok hoş olmuş.
benimde saçlarımda boya var..
daha bi hafta önce boyadım ama değiştirmek istiyorum,galiba açıcıyla açmam lazım çnk saçlarım koyu renkli..
sen kullandıgın için soruorum bu açıcını püf noktası falan varmı.
kaç dakika beklettin saçında...
dedikleri gibi turuncumu oldu yoksa resimdeki kadının saçı gibimi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…