- 12 Haziran 2019
- 17.535
- 106.319
- 36
Umut u kötü gösterme çabası sadece . Belki de çıkaracaklardır , başka açıklaması olamaz. İlk sezondaki Umut nerdeee bu nerde .Yeni fragman çıkmış görkem sarhoş olmuş aile şokta
Umut nursema yi aldatıyor yani boşanma olacağı belliydi ama aldatma olmasaydı daha iyi olurdu illa bir aldatma sahnesi yayinlanacak
Acaba fatih nedicek anasınaAyrıca dualarla dilediği gelinin sarhoş olduğunu gören Pembe’ye ohhh olsun
Aşırı saçma. Boşanacağım diyor, telefonlarına çıkmıyor. Sonra eve habersiz geliyor. Sanki herşey güllük gülistanlıkta öyle aldatılıyor.Yeni fragman çıkmış görkem sarhoş olmuş aile şokta
Umut nursema yi aldatıyor yani boşanma olacağı belliydi ama aldatma olmasaydı daha iyi olurdu illa bir aldatma sahnesi yayinlanacak
Bi miktar birşey çıkacak mutlakaGiray ile Nilay kardeş çıkmadılar ama nedense Nilay o ailenin gerçek çocuğu gibi geçiyor içimden Giray evlatlik gibi nilayin annesi o evde çalışan fakir olduğu için istememisler gibi.
Fatih akıllanmaz görkemim yapmaz derAcaba fatih nedicek anasına
Artık oda görkemi çözmeye başlıyo kıskançlıklar geliyooorrreeee doğaya karşıFatih akıllanmaz görkemim yapmaz der
Beter olsun :) 1 Fatih, 2 Umut, 3 ÖmerArtık oda görkemi çözmeye başlıyo kıskançlıklar geliyooorrreeee doğaya karşı
Hahaahahahah doğruBeter olsun :) 1 Fatih, 2 Umut, 3 Ömer
Sıra ile beter olsunlar Nilay gibi oldum
Apo da var bence bu listedeBeter olsun :) 1 Fatih, 2 Umut, 3 Ömer
Sıra ile beter olsunlar Nilay gibi oldum
Çimen’in baş örtüsünü fırlatma sahnesinden dolayı Rtük ceza yazabilir gibi geliyorOnu kandıran adamdan kurtulurken baş örtüsünü de atması pek doğru olmamış.
Hele Kıvılcım’ın “bunu da kandırdığın başka kızlara takarsın” filan demesi. Çok yanlış anlatmışlar.Kibarca verebilirdi. Sanki bu anı iple çekmiş. Ciddi ciddi ayrıştırıcı dizi ya.
Neden ki? Cimen basirtusunu dinen takmadi, adam icin takti. Ciplak gez desen oyle de gezerdim dedi zaten. Basirtusu dini anlaminin disinda bir kumas parcasi ve cimen icin oyleydi. Adamdan kopunca ortuyu de al basina cal dedi. Prangasindan kurtuldu. Basortusu kendi basina kutsal bise degil. Sus olsun diye de takarsin, fular niyetine de. Dini anlami yoktu cimen icin. Asiri hassas duyar olmus kusura bakmayin ama. Altini ciziyorum dizi baglaminda cimen icin konusyoruz.Çimen’in baş örtüsünü fırlatma sahnesinden dolayı Rtük ceza yazabilir gibi geliyorOnu kandıran adamdan kurtulurken baş örtüsünü de atması pek doğru olmamış.