Kızılay aradığı kanı Erdoğan’da buldu: Hastanın kana, ümmetin sana ihtiyacı var

Evet birkaç kişide olmuştu bir de.

Bağışlayan kişi hiv veya hepatitli olduğunu bilmiyor olabilir, o yüzden kurumun gerekli incelemeleri yapması gerekir.

HIVli kan verilenlerin biri de 30 günlük bebekti hatta.

Sonrada ümmetten bahs ediyorlar öyle mi! O minnacik bebek ömür boyu hap almak zorunda olacak. Ömür boyu tedbir almak zorunda kalacak !! O bebegin hakkina girdiler!! Ya cok kizdim ben simdi. Resmen küfür etmek istiyorum.

Biliyorum Türkiyede hak adalet az sayilcak kadar yok ama hickimse dava acmadimi?

Bagislarda Losev disinda bir kuruma guvenmiyorum.Van depreminde battaniyemi pttyle kendim gonderdim,Soma da bizzat elden verdim,kani kanbankasi.com'dan numarama direkt hasta yakini benimle irtibata gecince gidip veriyorum.Ilik icin henuz kan vermedim.Daha denk gelmedim.Onda da araya kimseyi araci koymadan yaparim.

1997'de Kızılay'a açtıkları davayı kazanmışlar, Sağlık Bakanlığı'na açılan dava da çocuk 15 yaşındayken sonuçlanmış.
Kızılay ödemesi gereken tazminatı 2010 yılında halen ödememiş. Son durum ne bilmiyorum, bundan sonra haber çıkmamış.

Bunu buldum

http://www.haberturk.com/saglik/haber/714069-yine-hivli-kan

Kizilay baskanin lafina bak:

Tek söyleyebileceğimiz, donörün kan vermeden önce anketteki bilgileri doğru yanıtlaması gerektiğidir. Verici bazı bilgileri gizlerse, HIV bulaşıp bulaşmaması şanstır” açıklamasını yaptı.

Sansmis!! Sonra Türkiye söyle ileri böyle ileri diyorlar. Kadin resmen bebegini kaybetti be!!!

İyi de donör de bilmiyor olabilir. Eğer bağışıklık sistemine etki edecek kadar ilerlemediyse veya başka şikayetler çıkmadıysa kimse durduk yere Elisa testi yaptırmaz.

Sadece HIV değil ki, hepatit de kanla bulaşıyor.

İyide her kan verene hıv hbs hcv ve kangrubu testi tekrar yapılır.
Prosedür böyledir.
Ha uygulamamışlar o ayrı

İyide her kan verene hıv hbs hcv ve kangrubu testi tekrar yapılır.
Prosedür böyledir.
Ha uygulamamışlar o ayrı
Kan verene mi yoksa alınan kana mı?
Çünkü ben bağış için gittiğimde hiçbir zaman bana test yapılmadı.

Kan verene mi yoksa alınan kana mı?
Çünkü ben bağış için gittiğimde hiçbir zaman bana test yapılmadı.
Shot alınan kana yapılır.
Sen kanı verirsin gidersin
O kandan eliza grubuna bakılır
Testler olumluysa dolaba kaldırılır

Niye durduk yere o testi yapmiyorlar? Yani özelikle Türkiye gibi yerde kimse gay yada biseksüel oldugunu söylemez. Hicmi House'i izlemediler? Insanlar daima yalan söylerler. Ki kötü niyetli bir sapikta olabilir.

Tüm kan örnekleri önce test edilmeli. Ki bu olaylar patlak verdiginde bile o kisi halen kan veriyormus ve yeni vakalar ortaya cikmis. Hani olayi durdurmak adina bile birsey yapilmadi. Insanlarin hayatlari ile oynadilar!

Shot alınan kana yapılır.
Sen kanı verirsin gidersin
O kandan eliza grubuna bakılır
Testler olumluysa dolaba kaldırılır
Hah tamam aynı şeyi diyoruz aslında.
Alınan kan test edilmeli. O yüzden Kızılay'ın yaptığı açıklama saçma. Kişi kendisi bilmiyor olabilir, test etmekle yükümlü olan kurum.

Hah tamam aynı şeyi diyoruz aslında.
Alınan kan test edilmeli. O yüzden Kızılay'ın yaptığı açıklama saçma. Kişi kendisi bilmiyor olabilir, test etmekle yükümlü olan kurum.
Aynen
Urfa'da bir kadın vardı mesela hamileyken Hıvli kan vermişlerdi
Bebekte Hıvli doğmuştu.
Sonra sanırım anne ile bebek ölmüştü doğumdan sonra

Muhalefet olsun :)
Aa hani kızılay tarafsızdı

Tayyip Erdogan ne iciriyir bunlara ki insanlar resmen buyulenmis gibi analarini babalatini bu kadar sevmez dusunmezler valla Eyy guc eyy para siz nelere kadirsiniz ulkenin %50 oyunu degil bi zati sevgisini satin almis.Ee tabi ye kurkum ye dunyasi para kimde itibarda onda.Bu kadar riyakar olabilmekte ayri bir meziyet hani herkes kaldiramaz.Vicik vicik sevginizden midem kalkiyor resmen. Kizilaya yapilan bagislarinda gercekten ihtiyaci olanlara gittiginide dusunmuyorum arti.

Muhalefet olsun :)
Aa hani kızılay tarafsızdı
Kızılay'ın tarafsızlığını biz uydurmuyoruz.

Bir kurumun kendi belirlediği temel ilkeleri çiğnemesi sizi rahatsız etmeyebilir.

Yarın Kızılay İzmir Kılıçdaroğlu, Kızılay Şırnak Demirtaş, Kızılay Osmaniye Bahçeli için pankart açarsa hiçbir şey söylemezsiniz olur biter.

Her vatandaşın ortak kurumu olan, ülvi bir amaç için kurulan Kızılay belli kesimin görüşünü, ideolojisini ezip siyasi propaganda yaparsa benim diyecegim şudur. Kızılay kansızlık sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar, bu kansızlara kan verelim derhal.

Aslinda kizilay dogru bir hamle yapmış
Reyiz fanatiklerinin bol oldugu ulkède reklam amacli boyle bisey düşünmüş olabilir
Ama sonucta kizilay eski ismiyle hilal i ahmer yillarin kuruluşu kan toplamak icin boyle basit nir yola basvurup itibarini dusurmeseydi

Reklamin iyisi kotusu olmaz diye dusunduler ozamb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…