Beypazarı candırben zaten Kızılay almıyorum, etkilenmedim
Kızılay, ‘siyasi mesaj’ içeren bu afişi asmasına karşın, kuruluşun ‘Temel İlkeler’ bölümünde “Kızılay, milliyet, ırk, dini inanç, sınıf veya siyasi düşünce farkı gözetmez. İnsan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışır” ve “Kızılay, herkesin güvenini kazanmak amacıyla, düşmanlıklara taraf olmaz ve hiçbir zaman siyasal, ırksal, dinsel ve ideolojik nitelikteki ihtilaflara girmez” ifadeleri yer alıyor.
Güneysu’ya asılan afişlerde ‘Dünya lideri, Yeni Türkiye’nin Başkanı Hoş geldiniz’, ‘Gönüllerin Devlet Başkanı hoş geldiniz’, ‘Unutmaz millet kendisi için çalışanı, hoş geldin ilçene devlet başkanı’ yazdığı görüldü.
"Taraf olmayan bertaraf olur "Şimdi chessciğim, siyasi düşünce gözetmeyen ve ideolojik ihtilaflara girmeyen maddeleri, iktidar hariç geçerli. İktidar yanlısı olarak bu mesajlar verilirse kimse itiraz etmez.
Ama CHP, MHP, HDP, sair partiler için olursa ortalık yıkılır, forum dahil.
Bu kadar basit bu iş :) Bak gör burada kimse itiraz etmeyecek "aa hani Kızılay tarafsızdı" diye :)
Kimse kusura bakmasın, yardımlar toplayan, bağış toplayan, temel ilkeleri arasında açık seçik tarafsızlık ilkesi bulunan bir kurum taraf olamaz. Ne iktidar ne muhalefet."Taraf olmayan bertaraf olur "
Yaa şimdi bunu yazcaktım.Demek ki sadece müslümanlarin kan'a ihtiyaci varmis..
Ateistler demek ki süper küvetli, x-men gibi insanlarmis.. Kan man gerekmiyormus,derhal iyilesiyorlarmis
Kızılay daha önce HIV+ kan nakli nedeniyle insanlara hastalık bulaştırdığı için kan gerekse mümkün olduğunca Kızılay'dan almak istemem.Demek ki sadece müslümanlarin kan'a ihtiyaci varmis..
Ateistler demek ki süper küvetli, x-men gibi insanlarmis.. Kan man gerekmiyormus,derhal iyilesiyorlarmis
Bizim bir hastamız vardı yani çalıştığımız çocuk İzmir'li basınada yansımıştı hatta.Kızılay daha önce HIV+ kan nakli nedeniyle insanlara hastalık bulaştırdığı için kan gerekse mümkün olduğunca Kızılay'dan almak istemem.
Yaa şimdi bunu yazcaktım.
Bağışlanan kanlarda bağışcılarda seçme yapıyorlar mı?
İnsanın aklına neler geliyor
Bağış anonim name. Kime verdiğin veya sana kimin verdiği belli değil.Yaa şimdi bunu yazcaktım.
Bağışlanan kanlarda bağışcılarda seçme yapıyorlar mı?
İnsanın aklına neler geliyor
Bende ARh -Bağış anonim name. Kime verdiğin veya sana kimin verdiği belli değil.
Benim kan grubum A rh +, çok yaygın olduğu için köpek kanı derlerKan bağışına gittiğimde değerlerim alt sınırın hemen üstü olduğu için almamışlardı.
Kan bile bağışlayamadım ben
Kızılay daha önce HIV+ kan nakli nedeniyle insanlara hastalık bulaştırdığı için kan gerekse mümkün olduğunca Kızılay'dan almak istemem.
Evet birkaç kişide olmuştu bir de.Yemin et
Bu nasil birseydir. Tam hastaliktan kurtulcak olan kisinin hayati alt üst oluyor. Hicmi test etmiyorlar alinan kan'i?? Gercekten acidim o hastalara ve yakinlarina. Nasil sok olmuslardir..