Kızılay aradığı kanı Erdoğan’da buldu: Hastanın kana, ümmetin sana ihtiyacı var

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Kızılay aradığı kanı Erdoğan’da buldu: Hastanın kana, ümmetin sana ihtiyacı var

21/05/2016 14:53

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook38

Memleketi Rize Güneysu’ya ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’nın ‘Hastanın kana, ülkenin ve ümmetin sana ihtiyacı var’ afişiyle karşılandı.

Fotoğraf: DHA

Kızılay, ‘siyasi mesaj’ içeren bu afişi asmasına karşın, kuruluşun ‘Temel İlkeler’ bölümünde “Kızılay, milliyet, ırk, dini inanç, sınıf veya siyasi düşünce farkı gözetmez. İnsan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışır” ve “Kızılay, herkesin güvenini kazanmak amacıyla, düşmanlıklara taraf olmaz ve hiçbir zaman siyasal, ırksal, dinsel ve ideolojik nitelikteki ihtilaflara girmez” ifadeleri yer alıyor.

Güneysu’ya asılan afişlerde ‘Dünya lideri, Yeni Türkiye’nin Başkanı Hoş geldiniz’, ‘Gönüllerin Devlet Başkanı hoş geldiniz’, ‘Unutmaz millet kendisi için çalışanı, hoş geldin ilçene devlet başkanı’ yazdığı görüldü.

Geceyi Güneysu’da geçiren Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve işadamı Nihat Özdemir ile birlikte bugün saat 12.15 sıralarında helikopterle barajlarda incelemelerde bulunmak ve konuşma yapmak üzere Artvin’in Yusufeli ilçesine gitti.
http://www.diken.com.tr/kizilay-ara...uldu-hastanin-kana-ummetin-sana-ihtiyaci-var/

RTE'yi sevmeyenler,benim gibi soda alırken verdiğim para hiç değilse Kızılay'a yardıma gitsin diye düşünüyorsa ,bu haberden inşallah etkilenmezler..

Şimdi chessciğim, siyasi düşünce gözetmeyen ve ideolojik ihtilaflara girmeyen maddeleri, iktidar hariç geçerli. İktidar yanlısı olarak bu mesajlar verilirse kimse itiraz etmez.

Ama CHP, MHP, HDP, sair partiler için olursa ortalık yıkılır, forum dahil.

Bu kadar basit bu iş :) Bak gör burada kimse itiraz etmeyecek "aa hani Kızılay tarafsızdı" diye :)

"Taraf olmayan bertaraf olur "

Demek ki sadece müslümanlarin kan'a ihtiyaci varmis..

Ateistler demek ki süper küvetli, x-men gibi insanlarmis.. Kan man gerekmiyormus,derhal iyilesiyorlarmis

Demek ki sadece müslümanlarin kan'a ihtiyaci varmis..

Ateistler demek ki süper küvetli, x-men gibi insanlarmis.. Kan man gerekmiyormus,derhal iyilesiyorlarmis
Kızılay daha önce HIV+ kan nakli nedeniyle insanlara hastalık bulaştırdığı için kan gerekse mümkün olduğunca Kızılay'dan almak istemem.

Kızılay daha önce HIV+ kan nakli nedeniyle insanlara hastalık bulaştırdığı için kan gerekse mümkün olduğunca Kızılay'dan almak istemem.
Bizim bir hastamız vardı yani çalıştığımız çocuk İzmir'li basınada yansımıştı hatta.
Mümkünse 1.derece akrabalar en temizi

Yaa şimdi bunu yazcaktım.
Bağışlanan kanlarda bağışcılarda seçme yapıyorlar mı?
İnsanın aklına neler geliyor
Bağış anonim name. Kime verdiğin veya sana kimin verdiği belli değil.

Benim kan grubum A rh +, çok yaygın olduğu için köpek kanı derler Kan bağışına gittiğimde değerlerim alt sınırın hemen üstü olduğu için almamışlardı.
Kan bile bağışlayamadım ben

Bende ARh -
Zıt kutuplar çekiyorsa demek ki

Yemin et

Bu nasil birseydir. Tam hastaliktan kurtulcak olan kisinin hayati alt üst oluyor. Hicmi test etmiyorlar alinan kan'i?? Gercekten acidim o hastalara ve yakinlarina. Nasil sok olmuslardir..

Yemin et

Bu nasil birseydir. Tam hastaliktan kurtulcak olan kisinin hayati alt üst oluyor. Hicmi test etmiyorlar alinan kan'i?? Gercekten acidim o hastalara ve yakinlarina. Nasil sok olmuslardir..
Evet birkaç kişide olmuştu bir de.

Bağışlayan kişi hiv veya hepatitli olduğunu bilmiyor olabilir, o yüzden kurumun gerekli incelemeleri yapması gerekir.

HIVli kan verilenlerin biri de 30 günlük bebekti hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…