• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl üstüne hint kınası?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

859

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
228
1
96
Diğer
Arkadaşlar ya saçımın dipleri kırmızı altları kızıl şu anda..uzun süredir 2 renk geziyorum..artık tek renk olsun istiyorum ne yaptıysam olmadı...siyahtan kurtulmaya çalışıyorum aylardır onun için siyaha boyamak istemiyorum...acaba diyorum kahverengi hint kınası yapsam kızılları kırmızıları kapatır mı??tecrübeleriniz saçımı kurtarıp beni de mutlu edecektir yorumlarınızı bekliyorum :gitme: :enbuyukkk: ya az önce hint kınasını araştırdım da zararları var diyorlar çabuk akar diyorlar..vazgeçtim şu an..açık kahve hiç olmadı kahve yapsam olur mu kızılın üstüne tutar mı?tek renk saç istiyoruuuuuuummmm =(

Son düzenleme:
kızıl üstüne nasıl sonuç verir bilmem ama eğer saçlarının matlaşmasını, (ilk kına uyguladığında parlaklık verse de birkaç ay sonra matlaştırıyor saçı), saçlarındaki tek tük beyazların çoğalmasını, kına üstüne tekrar boyamak istediğinde boyanın tutmamasını ve ancak saçların uzadıkça kınadan kurtulabileceğin vs. gibi ihtimalleri göze alıyorsan hint kınası yap.

geçen yıl sürdüğüm hint kınası yüzünden benim çektiklerim bunlar

hyır cnm boyalı saça kına güsel tutuo ben siyahın üstüne kızıl yaptım aynen doğal bi kızıl tuttu. şimdide siyah saçlarım ve yine aynısını yapmayı düşünüorum. ayrıca kına beslio uzamasına büyük etki edio

Lala21 özelden mesaj atamıyorum maalesef:(( ama sorunu burdan yanıtlayayım:
benim saçım orta kahveydi 20dakikada bu renge döndü ama siyah boyayı açamazssın, en azından zarar vermeden bu tona ilk seferde ulaşman zor. ama saçında boya yoksa sanırım daha kolay olur. palettle ilgili forumda siyah saçını açan arkadaşlar wardı onların fotolarına bir bak istersen

Lala21 özelden mesaj atamıyorum maalesef:(( ama sorunu burdan yanıtlayayım:
benim saçım orta kahveydi 20dakikada bu renge döndü ama siyah boyayı açamazssın, en azından zarar vermeden bu tona ilk seferde ulaşman zor. ama saçında boya yoksa sanırım daha kolay olur. palettle ilgili forumda siyah saçını açan arkadaşlar wardı onların fotolarına bir bak istersen

tmm cnm saol ama vazgeçtim ya kahverengi hint kınası yapıcam bu sefer

Back