• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl üstüne hangisi yardım noluur

06AsK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
3
0
36
Ankara
Saçım suan akmış kızıl hatta kiremit rengi gibi ve şimdi elimde palette kahve bakir ve tarçın bakir var hangisini boyasam güzel olur yardım noluur :(

istediğin renge göre değişir tarçın bakırla daha canlı bir bakır elde edersin diğeri daha koyu karamelimsi bir renk

Son düzenleme:
Saçım suan akmış kızıl hatta kiremit rengi gibi ve şimdi elimde palette kahve bakir ve tarçın bakir var hangisini boyasam güzel olur yardım noluur :(

cnm kızılı kapatmak cok zor bende bunu uygulamalı olarak ogrendım yakın zamanda :1: sımdı tatlım tam olarak bılmemekle beraber.. benımde scım aynen kızıldı akmıstı degıstırmek ıstedım ama tarcın bakır daha acık bır renk ve boya tutmaz dendı koyu renkler olması geerkıyormuss hatta ben , bana sacım baya aktıgı ıcın tutar gıbı gelıyordu kesın ; sacımı karamel ve acık kullu sarı karısımına boyadım ama paramı cope attım dıyebılırım ertesı gun kuafore gıdıp once mecburen kahveye boyattım sacımı ardından pakett attırdım vs... sende kahve bakırdan yana kullan bence tercıhını cnmm...yınede sen blırsınn :16:

Son düzenleme:
Kahve bakır daha kırmızı, tarçın bakır daha turuncu.. Bir de tarçın bakır çok daha açık bir renk.. Bence ikisini karıştırın deneyin.. :1:

Back