• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçta tecrubeli arkadaşlar ne önerirsiniz?

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Merhaba kızlar. Saçlarım geçen yaz simsiyahtı maalesef ve bu yaza siyah girmek istemiyorum. Biraz biraz rengi kırdım yani baya açıldı ara ara siyahlar var. Ben de az önce ateş kızılı ile aşk alevini karıştırdım ve boyadım neva colorun. Gayet iyi oldu ama koyu geldi bana. Acaba yaza kadar ayda 1 kere boyarsam eğer renk oturur mu yani açılma olur mu. lütfen siyah istemiyorum artık :(

kızıl çok akan bir renk olduğu için 2-3 boyama sonucu renk oturur diye düşünüyorum.kızıllarda ise igorayı tavsiye ederim oldukça kalıcıdır. neva colorun güzel renkleri var ama uzun vadede saçı yıprattığını duymuştum, yani daha profesyonel boyalardan kullanmanızı öneririm.

ben sürekli palette kullanıyorum sıcak çikolata olan saçlarımı daha yeni nar kızılına boyadım süper oldu rengi ama ilk boyama değil ikinci boyamada kesin oturur saçların yıpranmış değilse.. nar kızılı kırmızı olmadığı için çok fazla akmaz ikinci boyamada kesin oturur diyorum ben

ben kolestonun kor ateşini kullanıyordum geçen seneden beri zamanla daha çok oturuyor,daha çok kızıllaşıyor ve daha geç boyaya ihtiyaç duyuyorum.ama neva colordan hiç memnun kalmadım.son boyadığımda nevayla boyadım,hem saçlarımı çok güçsüzleştirdi hem de rengi daha 2 hafta olmasına rağmen kızıllığını kaybetti bakıra doğru kayıyor.

ben kolestonun kor ateşini kullanıyordum geçen seneden beri zamanla daha çok oturuyor,daha çok kızıllaşıyor ve daha geç boyaya ihtiyaç duyuyorum.ama neva colordan hiç memnun kalmadım.son boyadığımda nevayla boyadım,hem saçlarımı çok güçsüzleştirdi hem de rengi daha 2 hafta olmasına rağmen kızıllığını kaybetti bakıra doğru kayıyor.

arkadaşlar ne olur banada yardımcı olun kaçtır yazıyorum sesimi duyuramadım bari siz bir fikir verin benim saçlarım sarı kendi saçım kahve tonda bu sene artık kızıl istiyorum ebru cündübeyoğlunun kızılında bu renk nedir sarıya nasıl olur fikir verin aciiilllllll .............

saçlarındaki siyahlığın tam olarak kaybolduğunu düşünmüyorum. çünkü ben de en son ağustos gibi siyaha boyadım ve boyanabilecek kadar bir akma yok. çok akmış görünmesine aldanma çok zor geçiyor saçtan siyah boya.

bence yoğun açıcı veya oryalle açtır yaza kadar kendini toparlar. o zaman güzel renk tutar.

açıcıyla açık renk yaptığında kızıl boya sürünce en fazla iki hafta tutar sonra çok akar çok açık bi renge geçiş yapma kızıl istiyosan eğer ama ebru cündübeyoğlunun saçı kızıl değil

Back