• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçlarımı bakır yapmak istiyorum tutar mı? Loreal 7.43

sevvald

çinliböcüğüümm
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
25
0
6
37
Bayanlar 2 ay önce boyadıığım kızıl saçlarım bayagı aktı. Ben de farklı bir renk dusunuyorum. Basta sarı ıstıyordum ancak acıcı kullanmak gerekiyormus o da cok yakıyor sacı. Ben de ilk önce bakır (loreal 7 43) sonra da akınca sarıya geçmeyi düsünüyorum. Sizce tam tutar mı bakır boya? :2: :30:

Bayanlar 2 ay önce boyadıığım kızıl saçlarım bayagı aktı. Ben de farklı bir renk dusunuyorum. Basta sarı ıstıyordum ancak acıcı kullanmak gerekiyormus o da cok yakıyor sacı. Ben de ilk önce bakır (loreal 7 43) sonra da akınca sarıya geçmeyi düsünüyorum. Sizce tam tutar mı bakır boya? :2: :30:

Ayyy sakın sürme o boyayı saçınaa!!!! Ben anneme yaptım turuncu oldu kafası. Ama bakır değilde turuncu istiyosan yap koyu kızılsa yine tutmaz ama.

kendi saç rengin ne canım? saçında şu an kızıllık varsa tutar:49:

ana renk açık kumral koyu kumral arası bir şey. şu an kızıllık var ama şimdi de sanki turuncu olur diye korktuğum için koleston 8.1 ve 7.1'i karıştırmayı düşünüyorum .. en iyi küllü kumral kapatıyormuş kızılı diye duydum ama çok koyu bir renk olmasın diye ikisini karıştırmak istiyorum

Back