saçlarımdaki ilk foto ve son fotaya kadar olan değişikliği farketmişsinizdir
glissin yeni çıkan serisinden müthiş memnunum
saçlarım yatıştı elektriklenmiyo ve daha yumuşak
http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...ltimate-repair-cok-yipranmis-kuru-saclar.html
yaa ben simdi bu cila isini anlamadım saclarımı bende yeni yakut kızılına boyadım ve ilk gün baya aktı yarın yeniden ykıkıcam boyanın daha fazla kalması icin bu cila islemi nasıl yapılır nerden en alınır banada yazarmısınız acilllilk yıkamalarında olduysa belki de saç diplerine saçlara işleyen fazla boyadır
benimde sirkeyle durulamada akar ama çok az
yine de hafta da 2 - 3 kez kullanmaya özen gösteriyorum
cila icinde boyamı kullanıyoruzcila yaparken oksidasyon koymuyoruz canım
saçın boyuna yoğunluğuna göre sen karar ver
ben kısa olduğu için yarım tüpten biraz az kullanıyorum
boya
2 kaşık kadar saç kremi
1 kapak badem yağı
ve su
boyadan daha kıvamlıca olmalı bu karışım
evet 2 sigara izmariti kadar boya sıkıyoruz. artık hangi boyayı kullanıyorsanız o boyadancila icinde boyamı kullanıyoruz
sevabına yazsan tam listeyi nasıl yapıyoruz neyden ne kadar sıkıyoruzevet 2 sigara izmariti kadar boya sıkıyoruz. artık hangi boyayı kullanıyorsanız o boyadan
2 sigara izmariti kadar kullandığın boyadansevabına yazsan tam listeyi nasıl yapıyoruz neyden ne kadar sıkıyoruz
ohh bee allah razı olsun 5 dakıka bekleticem dimi sacta bide sac boyasını yaptıktan bi kac gun sonra bu işlemi yapıcam dimi2 sigara izmariti kadar kullandığın boyadan
2 kaşık kadar saç kremi
1 kapak badem yağı
ve su(su göz kararına göre saçının uzunluğuna göre )
ben saç boyasından 2 hafta sonra yapmıştım 7-8 dk bekletmiştim :)ohh bee allah razı olsun 5 dakıka bekleticem dimi sacta bide sac boyasını yaptıktan bi kac gun sonra bu işlemi yapıcam dimi