Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saçımı 2 ton kadar açtım.........................

selinay2002

Boy:1.65Başlangıç78güncel72.1hedef 60
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
4.105
668
688
kızlar daha öncede yazmıştım sarı saçlarımı kızıl yaptım pişmanım diye.geçen gün bi arkadaş 1 yumurta sarısını 1 yemek kaşığı dalin şampuanla karıştırıp saçınıza sürün 15 20 dakika bekletip yıkayın demişti yaptım ve sonuç harika 2 ton kadar açılma var tavsiye ederim haftada bir yapmayı düşünüyorum yaza kadar.........................

kızlar resim koymayı bilmiyorum ama ben denedim işe yaradı sadece zor durumda olanlara yardım olsun diye yazdım................

2 ton kadar açılma varsa yaza kadar o saç ne renk olur merak ediorum...cidden 2 tona kadar açıosa eğer.

anl sarıya geri döner sanırım inşallah ztn kumral gibi oldu şimdi........................................

valla canım napıyım dipler ztn kumral benim ztn bu boyayı akıtıyomuş..............

ya benim saçım koyu renk baya çikolata kahve boyadım uçları siyah gibi tuttu sence bi faydası olurmu bana tecrübelerinden faydalanmak istiorum:)

anl dene bence arkadaşım bende kkda bi arkadaş yazdı ondan duydum denedim sonuçta yumurta bi zararı olmaz besler saçını..................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…