Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçı Koyu Renge Nasıl Çevirebilirim?

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Merhabalar öncelikle aranıza yeni katıldım ve siteye bayıldım :)
Soruma gelince; kendi saç rengim koyu kestaneydi yaklaşık 6 aydır kızıl kullanıyorum. 3 ay sonra hayırlısıyla nişanım var ve erkek arkadaşım nişanda kendi saç rengin olsun istiyorum dediği için saçımı kahverengi yapmak istiyorum. çikolata kahve gibi olabilir. fakat daha önce de saçım kızıldı ve ne kadar koyuya boyarsam boyayım boya aktıkça kızıllarım ortaya çıktı. Şimdi bana ne önerirsiniz? saçımı kahveye çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim ve kızıllıklardan kurtulmak için hangi renk daha uygun olur? Bu arada saçımı evde boyuyorum yani kuaföre gitmiycem. yardmınızı bekliyorum.

siyah kapatır güneşte yine ortaya çıkar kızıllar ama bence siyah boyama ki sert bi ifaden olmasın bence 2 kere koyu kahve boya 2-3 haftaya bir kapanır :44:

evet siyah hiç düşünmüyorum ama koyu kahve de boyayınca siyah oluyor ya ondan korkuyorum fakat kahve falan boyarsam da kızıllar hiç kapanmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…