Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu renge boyanan saçlarım nasıl akar?
Arap sabunu mahveder saci ya. Zaten sacim cok saglikli diil. Hacisakir bile sertlestirdi doktu. Kepek sampuaniyla yikiyorum zeytinyagi suruyorum. Bakalim bugun bes gun oldu
beyaz sabunu kesinlikle tavsiye etmem, saça çok büyük zarar veriyor, rengini açtıktan sonra bir de aylarca yağ bakımı yapmak zorunda kalırsın ama faydası olmaz.
Arap sabunu mahveder saci ya. Zaten sacim cok saglikli diil. Hacisakir bile sertlestirdi doktu. Kepek sampuaniyla yikiyorum zeytinyagi suruyorum. Bakalim bugun bes gun oldu
eczaneden bepantene ampul-e vitamini al oda ampul seklinde- badem yagi-zeytin yagi karistir cnm bu arada bakimda yapmis olursun bunlari sur saclarina yedir beklet 1 saat sonra yika hem bakim olur hemde yaglar akmasini hizlandirir
cokda dert etme be cnm koku sende bununda keyfini cikartmaya calis belki bir daha hic siyah yapmicaksin bunu degerlendir kirmizi ruj mesela cok hos olur tamamen siki topla atkuyrugu falan yap
ama bu kadar uzulme akicak zaten bekle bu arada sabirsizlanip baska kuaforlere gidip daha fazla oynama saclarinlaaaa cnmm optummuckxx
Hic yakismadi be kuzum bence. Saclarim onleri uzun arkasi kisa küt kesim toplanmio. Bide kaslarim acik renk gercekten peruk gibi durdu deliricem az kaldi