Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl sac...

tatlım cevap verdigin için çok teşekkürler şu an finallere hazırlanıyorum ve finallerde çok güzel olmak istiyorum...çünkü bizde artık adet oldu final arası bittikten sonra herkes degişmiş olarak geliyor ben de kızıldan kurtulmak istiyorum.. paki ben 6.8 koyu karameli eger ilk yapışımda tutmazsa kaç gün arayla tekrar yapayım eyvahedigeldismileohaoldumsmile

Son düzenleme:
orta kahve aldım evet kızıllarım tamamen kapandı ama gel gör ki nasıl bir kahverengiymiş yada kızıl üzerine kullandığım içinmi bilemedim saçım simsiyah oldu

benim orjinal saç rengim siyahtı sonbahar kızılına boyadım çok kırmızı oldu beğenmedim öle tamamen kızılın kapanması şart değil benim için koyu bi renk görünsün yeter neye boyamam lazım ???? kahveye boyasam çok koyu olurmu

tam da kızıllığın kapanması şart değil yani koyu olsun yeter kahveye boyasam olurmu acaba ya da çikolata kahve

çikolata kahve içinde kızıllıklar içerir ..o yüzden düz kahveler daha mantıklı.. amaen mantıklısı küllü kahve kızıllıgı en fazla alır

kızıldan kurtulmak için ya en koyu kahweler yada açtırmak gerekiyor tabi bu kahweye boyama süreci bi sefer boyamayla da bitmiyor. aynı şeyi yaşadğım için tecrübeyle sabit

açık kızılın üstüne 4.0 ile boyatmıştım kızıllık tamamen kayboluyor fakat simsiyah saçlarım bunuda göz önünde bulundurmak gerek bu renk ne zaman akıp koyu kızıl olur kızlar bilen varmı?? saçlarım bu renge boyamadan önce kıpkırmızıydı koyuda değil ve öncesinde oriel ile bakır sarıya kadar açmışlardı.. cevap verirseniz sevinirim

palette 4.0 kahveyi deneyecem ama önce 2 hafta saçımı beyaz sabunla aktıracam

Son düzenleme:
ben 1 hafta önce boyadım..saçlarım kızıldı ama çok koyu değil...koleston altın sarısına boyadım..ama olmadı tabi:)))bugünde tekrardan küllü kumral aldım ona boyadım bu daha iyi oldu ama kızıllıklar malesef tamamen geçmedi((((

saçım kor ateşi kızılıydı küllü kumralla boyadım sadece koyulaştı saçlarım bu kızıllık tam olrak hangi rankle kaybolur ?? yardımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…