• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl sac...

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
Arkadaslar kızıl sacı hangı renk boya kapatır. Yaklasık uc aydır sacımı boyamıyorum kızıllar gıtsın dıye artık ama bekleyemıcem. :1ninca:

aynı dert bedede vardı..saçını bitek koyu renklerle kapatabilirsin..benim mesela normalde saç rengim koyuydu ve palettenin kahvesiyle boyadım kızıllar tamamen kapandı ve çokta güzel oldu..ama tabi normalde saçın açık renkse biraz sırıtabilir..

aynı dert bedede vardı..saçını bitek koyu renklerle kapatabilirsin..benim mesela normalde saç rengim koyuydu ve palettenin kahvesiyle boyadım kızıllar tamamen kapandı ve çokta güzel oldu..ama tabi normalde saçın açık renkse biraz sırıtabilir..

benim desaçlarım kızıl ve kahve boya aldım. siz hangi tonunu kullanmıştınız beni bilgilendirir misiniz. ben altın kahve serisinin altın parıltılı kahvesine boyamayı düşünüyorum.

teşekkür ederim...
kafam karıştı benim de ben de altın parıltılı çikolata almıştım palette. değişebilirm belki.

canım bence değiştir çünkü ben birçok renk denedim hiçbiri kapatmıyor sadece kahve yada koyu kahve bence kahveye boya daha sonra yavaş yavaş döndürürsün istediğin renge

arkadaşlar yardım lütfen şarap kızılı yakışır die yaptım ama yaşlı gibi gösterdi hangi boyayla kapatabilirim ama yeni boyattım :(:( lütfen

kahve rengi kapatır.benim kızılımı kahve rengi kapatmıştı.küllü renkleri deneme kapatmıyor.sadece kahve rengi kapatıyor.

kızılı kesenlinlikle küllü kumral kapatır kahve tonları yaparsan 4.0 çok koyu olur
kahve tonlarında da kızıl barınır küllü kumralla bir kaça defa boyamalısın kızılı akıtmak için beyaz sabunla rengini akıt sonra küllü kumral yap :1closedeyes:

bende küllü kumralla kahveyi karıştırıp boyamıştım kızılın üstüne ama tam olarak kapatmıyor.
alttan kızılımsı parlıyor gene ışıkta.
bu arada yeni boyadıysan kuaförler silebiliyormuş diye duymuştum

bende küllü kumralla kahveyi karıştırıp boyamıştım kızılın üstüne ama tam olarak kapatmıyor.
alttan kızılımsı parlıyor gene ışıkta.
bu arada yeni boyadıysan kuaförler silebiliyormuş diye duymuştum

silme işlemleri çok yıpratıyor :çok üzgünüm:
kızılı akıtmak için beyaz sabun saç yıkanırsa bakımda yapılır kızıl solmaya başlar ve küllü kumralla birkaç kere boyanırsa kurtulur

arkadaşlar benim sacım su an kızıl ve ben kızıldan kurtulmak istiyorum.. yaklasık 1.5 aydır saçlarım kızıl ve su an dipleri aktı bana ne önerirsiniz ve bu arada benım şaçlarım boyayı çok zor tutuyor kızılı 2 denemedn sonra anca tuttu.. lütfen bana yardım edin ben karamel istiyorum ama onuda şaçım şu an tutmaz biliyorum o yüzden bronz kahve yapmaya karar verdim ama kızılı kapatır mı bu renk ?bana yol gösterin

bronz kahve zaten turuncumsu bir renk diye biliyorum.onda da kızıllık çok fazla.yine saçın kızıl olur.kahve boyasan çok koyu olur nerdeyse siyaha yakın birşey çıkar.ayrıca nerdeyse bütün kahvelerde kızıllık var az da olsa.çikolata kahve yapardım senin yerinde olsam.yine kızıllık olur ama o görünen kızıllık çikolata kahvenin kızılı olur.alttan çıkan boyanınki olmaz.yani kapatabilirsin bir önceki kızıl rengi.hiç kızıllık istemiyorsan koyu kahve yapman gerekir o koyuluk da hoşuna gitmeyebilir.
daha az kızıllık olan boyalar da voila da vardı.ışıltılı kahve serisinde kızıllı kahveler vardı ama bir de doğal kahve serisi var.onlara bir bak bence.o seriden koyu karamelin numarası 6.8 diye hatırlıyorum.belki tutar bi dene istersen ama kızılları kapatabiliceğine garanti vermiyorum.belki birkaç boyamada olur.

Back