Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç tecrübelerinizi paylaşır mısınız :)

deniz_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
72
0
96
İstanbul
kızlar eskiden saçımı koyu kızıl yapmıştım 1 yıl geçti üzerinden ozaman hiç bakım yapmazdm kendiliğnden aktı gitti.. şimdide saçımı çok açık bi kızıla boyamak istiyorum ama hangi marka boyayı kullansam, hangi bakım kremlerini şampuanlarını kullansam bilmiyorum,saçımda beyaz yok, aklımda palette var ve glissin boyalı saçlara özel serisini kullanmayı düşünüyorum, aynı zamanda sirkeli su, badem yağı gibi doğal bakımlarada ilgim var siz boyalı saçlarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz ? kızılın akmasını nasıl önlerim saçlarım çok kuru kalın telli kabarık, saçımı yakmayacak yıpratmayacak bi marka tavsiyesi istiyorum zaten kuru hemen kırılıyo boyayla daha berbat olmasını istemıyorum bana biraz cesaret verin lütfen konumla ilgili fikirlerinizi paylaşın :)

Son düzenleme:
piyasada kullanmadığım kızıl rengi kalmadı. hepsi akıyor kızılın en büyük derdi bu. paleette sonbahar kızılı kıpkırmızı canlı bir renk. koleston kızıl büyü biraz koyu kutusunun rengiyle hemen hemen aynı renk çıkıyor. vital in kızıl rengide güzel. açık kızıllar yerine koyu kızılları tercih et. kızıl çok bakım isteyen bir renk. kızıl saçlar için olan bütün şampuanları ve saç kremlerini denedim yine aktı yine aktı. kızılın doğası bu yapcak bişey yok.

Koleston 77/44 boyuyorum. 4 günde bir yeniliyorum. hiç bulaşma bence. kuaförde de boyattım orda boyadan daha güçlü bir karışım yaptılar böyle pembeye yakın baya güzel de bir kırmızı olmuştu ama onu tutturmak mümkün deil piyasadakilerle kolestonla idare ediyorum,köpük olanla

Son düzenleme:
Organic natural color 6rm kullandım . Rengi gayet güzel oldu. Bakalım yıkayınca akacakmı . Öylede böylede kızıl iki haftadan fazla gitmiyor . Zaten dipten siyah beyaz çıkıyor. Bari bitkisel organic olsun sık sık boyadığım için diye bu boyayı kullanıcam

Daha dün Lilafix diye bir boyanın çilek rengi ile boyadım ve bana göre gayet güzel oldu.Saçımı da yıpratmadı ama her saçta aynı etkiyi yapar mı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…