• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç rengini tamamen katapabilenler bana yardımcı olabilirmi:))

ben koyu kahve olan saçlarımı kuaförde kızıl açıcıyla açtırdım ve çok açık canli kırmızıya benzer bi kızıl boyattım tam 3 hafta sonra sıkıldım evde kendim boyadım ve kızıldan eser kalmadı ilk boyamamda.şuan saçlarım kahverengi.

benimde saçım kızıl- turuncu bir renkti.
forumlardasordum küllü sarıya boya dediler , bende küllü sarıya boyadım,
ama saçım dahada açık turuncu oldu :kedi:
knasıl kurtulacağımı bilmiyorum,
alışmaya çalışıyorm turuncu saçıma mirmirmirmir

açmaya cesaret edemedim :( 2. defa küllü kumrala boyamayı ve daha sonra çikolata kahve boyamayı düşünüyorum . umarım işe yarar
Aslında kızılı çok seviyorum senelerdir dönüp dolaşıp kızıla boyuyorum ama çok uğraştırıyor. Sürekli saç boyamaktan sıkıldığım için kurtulmak istiyorum

cnm çikolata kahve de içinde kızıllık olan bir renk daha da kızıl olmasn saçın sakın..bilmiyorumkismile

ben koyu kahve olan saçlarımı kuaförde kızıl açıcıyla açtırdım ve çok açık canli kırmızıya benzer bi kızıl boyattım tam 3 hafta sonra sıkıldım evde kendim boyadım ve kızıldan eser kalmadı ilk boyamamda.şuan saçlarım kahverengi.

hangi boya başardı bunu :dance:

acaba hangi boya ile saçlarınızdaki kızıllıktan kurtuldunuz bizim de bilgimiz olsun
başımıza gelirse....

nasıl kurtuldunuz acaba kızıllıktan ?

nasıl kurtuldunuz acaba kızıllıktan ?

Siyaha boyadım kahverengiye boyadım akmıyor üstteki boya aktı gitti uçlara doğru siyah var hala ama kızıllar tekrar meydana cıktı . Çözüm bulursanız benide etiketler mısınız.
Nerdeyse 4 ay sonra 1 yıl olacak nerdeyse

Siyaha boyadım kahverengiye boyadım akmıyor üstteki boya aktı gitti uçlara doğru siyah var hala ama kızıllar tekrar meydana cıktı . Çözüm bulursanız benide etiketler mısınız.
Nerdeyse 4 ay sonra 1 yıl olacak nerdeyse
ben yakında kurtulmayı düşünüyorum eğer beklediğim gibi olursa size yazarım

Back