• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç rengini tamamen katapabilenler bana yardımcı olabilirmi:))

Ben küllü kumrala boyadım ama çok kötü bir renk oldu özellikler diplerim kendi saç rengim olduğundan kuaföre gitim koyu kahve boyadı 2 hafta sonra tekrar kızıl saçlarım çıktı ne kötü bir renkmiş bu kızıl kurtulamıyorum :(

cnm ben kızılın üstüne bi kaç kere kumral boyadım.3 defada küllü kumral boyadım.sana tavsiyem kolestonun küllü kumralını denemen.biraz koyu oluyorlar ama ben mesela 3 ay önce boyadım.idare ediyorum yani.rengi acılıyo tabi ama tam kızıl olmuoyr

ya ikinzde de tam sonuç elde edlmemş ama:(.. bn drek açıcı sürüp de kllü renge boyamayı düşünüorum???

Benim saçlarım kızıl değil neredeyse kırmızıydı, 1 ay önce kuaförüme gittim ve açık kahve istediğimi söyledim, doğal açıcıyla açtı saçı, dediğine göre oreal kullanmamış, üzerinede 4 renk kahveyi karıştırıp boyadı saçım orta açıklıkta oldu ve kızıl yinede minimumda olsa dip kızımlarda kendini belli etti, ama yıkadıkça diplerde açıldı ve şimdi neredeyse hepsi aynı renk.2. boyam geldi, yakında yine boyatırım, zaman dahada güzel otutacak.
kaydirigubbakcemile5

kendisi boyayıp çok başarılı arkadaşlarımız var,onların tecrübelerinden de yararlanıp kendi fikirlerinle birleştiridiğinde iyi olacağına inanıyorum, bol şans cnm,

evet canım kuaföre git bence de,daha profesyönel açıp boyarlar ..

cnm sac rengini acak cok zarar veriyor ama :l ilk basta olmsa bile ilerleyen günlerde kırıkların artabilir.ama illa acıcam diyosan tavsiyem açıcıyı dipten vurma.diplern yanmasın en azndan.dökülme olmaz

bende kızıldan zor dönen biri olarak asla yapmm dedim kızıl bazen görüyorum acaip kızıl yapasım geliyo ama son anda vazgeciyorum sonuçta gene sarı sacımı özlüyorum şu an sacım acık sarı yani platine yakın ama kendi sacımdaçıktı diplerden bakır tonda bende bayrama röfle yapıcam bakalım

ya kızıldan kurtulmak imkansız gibi bir şey yapmadığım sey kalmadı gene de kızıl parlıyor alttan. ya kuaförde açılacak, ya evde açılacak (ki ben cesaret edemem) ya da uzatıp kestireceksin :(

ben uzun süredir sonbahar kızılına boyuyordum. yaklaşık 2 aydır boyamadım akmasını bekledim.
aktı , soldu tuhaf bir renk oldu. Siteden öğrendiğim kadarıyla kızılı kapatmak için bugün palette küllü kumrala boyadım
kapatmadı :( dipleri tuhaf bir renk oldu , hala kızıl kızıl parlıyorum. ilk boyamada tamamen kapatmasını beklemiyordum ama bu kadar kızıl kalacağını düşünmemiştim :(

kapanmıyo evet..
ben 7 kere boyadım ard arda sacımı en son actım
1 mılyoncudan acıcı aldım ve kurtuldummmm
su an bal rengıyımkaydirigubbakcemile3

açmaya cesaret edemedim :( 2. defa küllü kumrala boyamayı ve daha sonra çikolata kahve boyamayı düşünüyorum . umarım işe yarar
Aslında kızılı çok seviyorum senelerdir dönüp dolaşıp kızıla boyuyorum ama çok uğraştırıyor. Sürekli saç boyamaktan sıkıldığım için kurtulmak istiyorum

bana yardımcı olabilir misiniz ?
sacım şuan sönük kızıl gibi, dipler kumral oldu. 2. defa küllü kumral yapmadan koyu kahverengi mi yapsam ?? tuhaf görüntüden nasıl kurtulabilirim:(

koyu kahve yaparsan neredeyse siyah olur.istersen küllü kumral ile kahveyi karıştırarak boyamayı dene bir de.

nessca önerin için teşekkür ederim : ) forumda bu konuya dair çok şey okudum kafam karıştı akannehir

Back