Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç nasıl değişir ?? yardımmm

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
ya ben saçımı boyattım, kendi seçım baya koyu siyah, sadece aralara çok seyrek koyu kızıllar istemiştim ama saçım kırmızı mor buşey oldu, bugün kuaföre gidip değiştircem, ne renk olursa önemli değil bu kırmızı gitsin yeter. bi öneriniz var mı :2:

bende aynı durumdayım,kuaför dönüşünde sonucu bana da bildirirsen sevinirim..
benimde koyu kızıl-mor lu bişi oldu kötü değil ama kızıla bulaştığıma pişman oldum..
iyice akıtıp,yıkayıp,küllü kumral ile koyu kumralı karıştırıp boyucam bende başka çare yok..
oriel de hayatta kullanmam,saçlarım çok sağlıklı kıyamam onlara.

orial morial ne olursa olsun, haftaya düğünümüz var, bu saçlarla gidemem, aynaya bile bakamıyoruml, çevremdekiler çok beğenior nesini beğeniyorlarsa iğreç oldum :2:

orial morial ne olursa olsun, haftaya düğünümüz var, bu saçlarla gidemem, aynaya bile bakamıyoruml, çevremdekiler çok beğenior nesini beğeniyorlarsa iğreç oldum :2:

o zaman sana tavsiyem güvenddiğin bir kuaföre git..
boya siliciler varmış, yıpratmıyormuş,ama oriel gibi sarıya kadar açmıyor ama kızılları almada çok başarılımış bu işlem..tabii dikkat et bazı kluaförler silicez deyip silici ile,oriel kullanıorlarmış ve saç yanıyormuş..aman dikkat et ,yanmış saçlarla yaşanmıyor,ben geçtiğimiz yıl belimdeki yanan saçlarımı kısacık rihanna modeli kestirmiştim şimdi uzadılar şükür omuzlarıma vardılar ..
o yüzden bugün çok dikkat et ve dikkatli olunmasını iste,yanmasın saçların..

korkutmak için söylemedim ama tedbirli olmalısın,ne yazık ki bunu yaşayan çok insan var!
doğru malzemelerle işini bilen bir kuaföre gidersen, sorun yaşamazsın zaten.
40-50 tl fazla olur belki ama üzülmezsin..
yaşamış biri olarak uyarmak istedim,tedbirini al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…