Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç boyası yardım eder misiniz

aysegul91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
12
0
86
34
İstanbul
kızlar ben saçımı hep patlıcan moruna boyuyodum ama artık sıkıldım koyu bi kızıl yapmak istiyorum garnierin kızıllarından birini denemek istiyorum şarap kızılı koyu kızıl tonlarında hemen akmayan bildiğiniz boya var mı palette veya garnier?

ben loreal casting şarap kızılı denemiştim çok güzel olmuştu. başta koyu ama aktıkça adhada güzelleşmişti

annem garnier in yakıcı kızıl yada aşk kızılı gibi bi rengine boyadı.çok güzel oldu,bende garnier in bakır kızılına boyadım.garnier gerçekten çok güzelmiş,ilk kez bu markayı kullandım,kapaktaki tonlarla çok yakın tutuyor resmen...aşağıya foto koyuyorum canım.ilk resim benim,diğeri annemin.bizim renkler sana fikir werir belki...

Eklentiler

• $yeni.JPG
    52,3 KB · Görüntüleme: 230
  • $yeni2.JPG
    49,4 KB · Görüntüleme: 236
palette sonbahar kızılını kullandım ben cnm oldukca canlı bi kızıl çok memnundum.palette radıanca serisi tek adımda kapama koyu saçlar için yeni çıkmş bunlarda gizemli kızıl ,tutkulu kızıl bunları da deneyebilirsin

ben kızıl boya da çok değişik tonları denedim
en güzel olanı ve uzun soluklu olanı; markaları tam hatırlayamadım renk adlarını yazıyorum
1/5 amazon kızılı
1/3 güneş kızılı
1/3 çilek kırmızısı
1/4 oranında kırmızı mix (mix markası majirel)
bu karışımda amazon kızılı koyu bir ton isteğe göre artırılabilir ama bu oranlarda karıştırıyor kuaförüm ve ortaya çok yansımalı parlak bir kızıl çıkıyor bu tüpler de bir defa alıyorum bir kaç boyamada kullanılabiliyor...
ama son günlerde akos kızılları hakkında çeşitliliğinden midir bilmiyorum daha iyi renk çıkıyor diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…