Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl olduğu belli olan bir koyu kızıl önerin bana!(resimli)

bebişim kolestonun sonbahar kızılı varmı ki?
palettenin var sonbahar kızılı bi ara boyadıydım çok cart renk oldu bende :sinifsinif:

ayy pardon canım palette dicektim koleston nerden çıktı kaydirigubbakcemile3

yengemin palette sonbahar kızılı yapıyorum güzel oluyo

dur benim bi arkadaşım var beyaz tenli senin gibi evde saçını kendi boyuyo çok güzel ona soruyim ne yapıyomuş kaydirigubbakcemile3

canım kızıl büyüye ben boyamıştım. zemin rengim kahveydi. bir miktar açıldı saçlarım. karamelimsi bir renk oldu. sonra üstüne kızıl büyü boyandı. süper bir renk ama bana yakışmamıştı tabi:) bak hatta benim konularımdan birinde fotom var bulup koyayım buraya...

sağol canım benim bende lisedeyken kızıla boyadım saçımı ama hep aktı sinir oldum bir daha boyamadım,gıcıklığım ondandır kızıla.ben beyaz tenliyim ama tam beyaz evcilik oyununudaki hakanın eş tuğçe gibi acep saçımı kızıl dışında hangi renge boyasam tabi siyah dışında bir renk olacak ama ne.

cidden çok hoş bi renkmiş baktım fotonuza
aslında benim düşündüğümden daha açık bi renk ama görünce dayanamadım aldım kıvırcık saçlı modelde çok güzel durmuş kutu üstünde sempatiksalakcinni
yarın boyucam bakalım inşallah çok açık renk olmaz

evet malesef akıyo ve bunun da bi çözümü pek yok sanırım..uzun süre boyayınca artık oturuyo yerine
bakır tonlarını düşünebilirsin mesela..ya da turuncumsu renkleri eğer kaşların koyu renk değilse
ben bembeyaz tenlilere acayip yakıştırıyorum ve çok beğeniyorum
çok beyaz olsaydım ve kaşlarım bu kadar siyah olmasaydı kesinlikle turuncumsu bişeyler yapardım

senin zemin rengin daha koyu olduğu için bence çok güzel olur canım. resim koyarsın artık. şimdiden merak ediyorum:) umarım istediğin gibi olur...

sanırım rengimi buldum :asigim:
aşık oldum resmen rengine..bundan sonra da uzun süre kızıl büyü kullanırım
ama en çok akıp bu güzel renk solacak diye korkuyorum
ne çok kırmızı oldu ne de çok koyu..
sular kesik olduğu için tam istediğim gibi yıkayamadım o nedenle akşam tekrar duş alıcam o zaman fırsatını bulursam çekip fotosunu koyarım inşallah

herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…