Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl olduğu belli olan bir koyu kızıl önerin bana!(resimli)

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
NOT:kızlar kızıl büyü aldım bugün yarın boyayacağım o nedenle resmi kaldırdım
yorum yapan herkese teşekkürler opuyorumnanaktan

resimde görüldüğü üzere bembeyaz olmasa da açık renk bir tene sahibim(gerçi şuan bronzum)
gözlerim yeşil
en son koleston kızıl viyoleye boyamıştım saçlarımı..çok hoş oldu ama oldukça koyu durdu ve tamamen aktı
şuan neredeyse hiç kızıl durmuyor saçlarım
daha önce aşk alevi gibi iddialı renkler de kullanmıştım ama artık düşünmüyorum
koyu kızıl düşünüyorum ama çok da koyu olmasın kızıl olduğu güneş haricinde de belli olsun
çok kızıl renkler de istemiyorum
bana ne önerebilirsiniz?kızıl viyoleye devam mı başka bir renk mi?
salı gününe kadar karar vermeliyim kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
canım bence palettenin kızıl gece mi ne bir rengi var yanlış hatırlamıyorsam. ona bir bak derim. ama belli olsun kızıllığı demişsin. bence 2 boyayı karıştır. 3.68 koyu kestane ile noktadan sonra bol sekizli rakamları olan kırmızı renkli bir boyayı karıştırabilirsin. güzel olur bence.... hatta uçlarda daha açık kızıllar bile yapabilirsin ten rengine çok yakışır.

bende bi ara takmıştım aynen senin bu tarifine :)) koyu kızıl istiyodum ama boyayınca evde falan siyah gibi duruyordu....lorealin yoğun kızıl ultra viyolesiyle boyamıştım en son kızıla...onu herkes çok beğenmişti ama resimlerde evde yine belli olmuyodu bildiğin siyah gibi duruyordu......

o yüzden bi öneride bulunamayacağım ama tavsiyeleri takip edicem bende...

hiç iki boyayı karıştırmadım bugüne kadar ama aslında düşünüyorum..bakalım cesaret edebilirsem yaparım belki bikaç öneri daha alayım da
çok teşekkür ederim
loreal yoğun kızıl ultra viyole de düşündüğüm renkler arasında kesinlikle..ama dediğin gibi çok koyu olur diye de korkuyorum
inşallah istediğimiz bi renk buluruz :)

ben sonbahar kızılını çok beğeniyorum hayatım
bitanem bi ara kendi doğal rengimin üzerine boyamıştım ama sanki çok turuncu olunmuştu ve hiç yakıştıramamıştım kendime..kaşlarımda siyah ya o nedenle o renkten kurutulayım diye siyaha boyamıştım
daha koyu bi renk düşünüyom

bu arada başlık ne kadar kaba olmuş nasıl gaza geldiysem artık sempatiksalakcinni
emir verir gibi olmuş valla utandım şimdi

bu arada başlık ne kadar kaba olmuş nasıl gaza geldiysem artık sempatiksalakcinni
emir verir gibi olmuş valla utandım şimdi

sen böyle demesen farketmeyecektim:) hay allah çok hoşsun canım yaaaa:)
bu arada kırmızımsı bir kızıl mı istiyorsun yoksa morumsu mu? çünkü loreal yoğun kızıl viyole bana bayaa bi mor geldi de...
bence mor değil de kırmızımsı tonlarda bir renk daha hoş durur sende...

kızlar ne anlıyosunuz şu kızıldan yahu.size sorum en çok renk seçeneği olan saç boyası hangisi.saça en çok renk veren numara hangisi hani diyosunuz ya şu numaraya boya diye onu merak ettim hangi boya daha iyi canlarım.

aslında kırmızımsı bi kızıl daha çok istiyorum..viyole gibi morumsu kızıllar da hoşuma gidiyo ama ben de kırmızımsıların daha çok yakışacağını düşünüyorum
kızıl büyü nasıl olur sizce?

kızıl boyamak bi tutkudur :asigim:
ben daha çok koleston kullanıyorum ama loreal ve palettenin de iyi olduğunu söylüyor arkadaşlar
küçük numaralar daha koyu rengi ifade ediyo büyük numaralara gidildikçe daha açık renk oluyo

cok gusel bir kızıl bende koyu ama kızıl oldugu belli olan renkleri seviyorum ben sonbahar kızılına boyucam suan acıldı rengi baya

cok gusel bir kızıl bende koyu ama kızıl oldugu belli olan renkleri seviyorum ben sonbahar kızılına boyucam suan acıldı rengi baya

sonbahar kızılı baya açık bi renk değil mi canım ya
ay ben boyadığımda yeni doğmuş ördek yavrusu gibi olmuştum sempatiksalakcinni

cok acıkda degil cok koyuda ben sarının uzerine sarap kızılı yapmıstım tam bir kırmızı olmustum:) cok guseldi.. koyu kızılın da iyi tarafı gec akması

şarap kızılına boyardım çok eskiden 18 yaşlarında falan herkes çok beğenrdi yeşil gözlüm benim gözlerimde yeşil yakışıyodu:kedi: hala varmı bilmem sarap kızıl senin verdğin tarife uyuyobayanssulusmile

şarap kızılı da düşündüklerimin arasında bitanem
yakışmaz mı benim masımıma eminim çok yakışıyodur :asigim:

istanbul viyoleyi 4.26 tavsiye ederim mor yansımalı bır kızıl ama bır hafta sonra morluktan eser kalmıyor ilk boyandığında gercekten havalı ama bır haftada morluğu akıyor normal kızıl oluo

peltte kızıl serişsi açıcısıyla olanlar ama kutunun birebir aynısı tutuyo koyu siyah saçım vardı saçlarım kıpkırmızı oldu kızılın büyüsü süper oluyo yine yapcam buara viyoleside süper tutuyo palette açıcılı olan seri yeni seri

bakır kor kızıl süper renk.. resmi koycaktım olmadı loreal bakır kor kızıl yazın çıkıyo kapağı yenilenmiş bi gün en de byucam

koleston kızıl büyü güzel bir renk.2 yıl önce boyamıştım beğenip saçlarını boyatanlar olmuştu...

istanbul viyoleyi 4.26 tavsiye ederim mor yansımalı bır kızıl ama bır hafta sonra morluktan eser kalmıyor ilk boyandığında gercekten havalı ama bır haftada morluğu akıyor normal kızıl oluo
evet çok hoş bi renk gerçekten viyole renkleri de çok severim ama bana baya koyu geldi
kızıl viyole boyamıştım önerdiğiniz ondan daha koyu sanki
teşekkür ederim

kızılda paletteyi öneriyorlar gerçekten..ben bi ara sonbahar kızılına boyamıştım ama hiç yakıştıramadım kendime
palettenin daha koyu kızıl tonlarına bakabilirim teşekkürler

bakır kor kızıl süper renk.. resmi koycaktım olmadı loreal bakır kor kızıl yazın çıkıyo kapağı yenilenmiş bi gün en de byucam
evet gerçekten harika bi renkmiş bayıldım
ama dediğim gibi artık o kadar iddialı kızıllar istemiyorum lise hayatım boyunca öyleydi şimdi daha koyu kızıllar düşünüyorum
teşekkür ederim

koleston kızıl büyü güzel bir renk.2 yıl önce boyamıştım beğenip saçlarını boyatanlar olmuştu...
sanırım kızıl büyüye boyucam ben de..içime en çok yatan o oldu
peki çok kırmızı durmuyor değil mi? mesela aşk alevi ile kıyaslandığında ondan ne kadar koyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…