canım bence palettenin kızıl gece mi ne bir rengi var yanlış hatırlamıyorsam. ona bir bak derim. ama belli olsun kızıllığı demişsin. bence 2 boyayı karıştır. 3.68 koyu kestane ile noktadan sonra bol sekizli rakamları olan kırmızı renkli bir boyayı karıştırabilirsin. güzel olur bence.... hatta uçlarda daha açık kızıllar bile yapabilirsin ten rengine çok yakışır.
loreal yoğun kızıl ultra viyole de düşündüğüm renkler arasında kesinlikle..ama dediğin gibi çok koyu olur diye de korkuyorumbende bi ara takmıştım aynen senin bu tarifine :)) koyu kızıl istiyodum ama boyayınca evde falan siyah gibi duruyordu....lorealin yoğun kızıl ultra viyolesiyle boyamıştım en son kızıla...onu herkes çok beğenmişti ama resimlerde evde yine belli olmuyodu bildiğin siyah gibi duruyordu......
o yüzden bi öneride bulunamayacağım ama tavsiyeleri takip edicem bende...
bitanem bi ara kendi doğal rengimin üzerine boyamıştım ama sanki çok turuncu olunmuştu ve hiç yakıştıramamıştım kendime..kaşlarımda siyah ya o nedenle o renkten kurutulayım diye siyaha boyamıştımben sonbahar kızılını çok beğeniyorum hayatım
bu arada başlık ne kadar kaba olmuş nasıl gaza geldiysem artık sempatiksalakcinni
emir verir gibi olmuş valla utandım şimdi
kızlar ne anlıyosunuz şu kızıldan yahu.size sorum en çok renk seçeneği olan saç boyası hangisi.saça en çok renk veren numara hangisi hani diyosunuz ya şu numaraya boya diye onu merak ettim hangi boya daha iyi canlarım.
cok gusel bir kızıl bende koyu ama kızıl oldugu belli olan renkleri seviyorum ben sonbahar kızılına boyucam suan acıldı rengi baya
şarap kızılına boyardım çok eskiden 18 yaşlarında falan herkes çok beğenrdi yeşil gözlüm benim gözlerimde yeşil yakışıyodu:kedi: hala varmı bilmem sarap kızıl senin verdğin tarife uyuyobayanssulusmile
evet çok hoş bi renk gerçekten viyole renkleri de çok severim ama bana baya koyu geldiistanbul viyoleyi 4.26 tavsiye ederim mor yansımalı bır kızıl ama bır hafta sonra morluktan eser kalmıyor ilk boyandığında gercekten havalı ama bır haftada morluğu akıyor normal kızıl oluo
kızılda paletteyi öneriyorlar gerçekten..ben bi ara sonbahar kızılına boyamıştım ama hiç yakıştıramadım kendimepeltte kızıl serişsi açıcısıyla olanlar ama kutunun birebir aynısı tutuyo koyu siyah saçım vardı saçlarım kıpkırmızı oldu kızılın büyüsü süper oluyo yine yapcam buara viyoleside süper tutuyo palette açıcılı olan seri yeni seri
evet gerçekten harika bi renkmiş bayıldımbakır kor kızıl süper renk.. resmi koycaktım olmadı loreal bakır kor kızıl yazın çıkıyo kapağı yenilenmiş bi gün en de byucam
sanırım kızıl büyüye boyucam ben de..içime en çok yatan o oldukoleston kızıl büyü güzel bir renk.2 yıl önce boyamıştım beğenip saçlarını boyatanlar olmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?