Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl mı? açık kahve mi?

Limonlu_Cheescake

Ulan İstanbul!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.214
864
178
İstanbul
Kızlar dert değil biliyorum ancak diğer başlıklarda cevap almak çok zor. ondan buraya açtım. birkaç fikir aldıktan sonra ilgili başlığa taşınabilir.

Kızlar benim saçım koyu kahve. saçımın tüm rengini değiştirmek istemiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. bundan dolayı balyaj ya da böyle ne biliyim araya ışıltılar şeklinde bir şeyler yaptırmak istiyorum.

sizce koyu kahve saçta açık kahve hafif sarıya dönük tonlar mı daha güzel durur yoksa kızıl tonları mı?

saçım koyu kahve dedim ama aslında siyahtı zaman içinde güneşten falan açılıp kahveye dönüştü.

bu ara bu mu derdin diyenler olacaksa yorum yazmasın. benim de başka birçok daha önemli derdim var ancak şuan canım biraz değişiklik istiyor. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Eger acik tenliyseniz kizil tavsiye ederim acik tenli bayanlara kizilin ve bakirin cok yakistigini dusunuyorum

Ombre modası aslen çok çirkin görüntü olarak dipler bir karış uzamış...ama moda kendisi:)
Kızıl hiç tavsiye etmem zamanında öyle bir hata yaptım ben... açık tonlar daha hoş olacaktır bence...

Aman kızıldan uzak dur, bana da çok yakışır derlerdi hep kızıl yapardım şimdi ise kızıldan kurtulmak için uğraşıyorum Kızıl çabuk akar, ilk günkü parlaklığı koruyamaz açıla açıla belirsiz bir renk alır ve üzerine hangi boyayı yaparsan yap kapanmaz kızıllar hep kalır

Arkadaşımın saçını oksijenle açtıktan sonra çikolata kahveye boyadık, çok güzel oldu.
Önceden açtığımız için aralara kızıl ışıltı atılmış gibi durdu.
Benim saçım ombre, normalde krepe balyaj attırmıştım ama sonrasında dipleri kendim boyayınca ombre oldu.
Çok daha beğendim açıkçası.
Işıltı olarak kızıl tonlar hoş durur ama ombrede dipler karamelden başlayarak uçlar sarıya dönerse daha güzel durur.

canım sakın sakın kızıldan uzak dur
ben de kumralım ve siyah boyadım
siyah ve kızıldan kurtulma yöntemi aynıdır akıtmak
ve boya akıtılırken saç berbat oluyor
öyle bir yıpranıyor ki lastik gibi uzuyor
taranmıyor
en güzeli kendi saç tonuna yakın renkler

Eger acik tenliyseniz kizil tavsiye ederim acik tenli bayanlara kizilin ve bakirin cok yakistigini dusunuyorum

öyle açık tenli değilim. tenim koyu da değil ama daha çok kumral gibi. o yüzden ben de çok kızılın yakışacağını düşünmüyorum. dediğin gibi kızıl bakır açık tenlilerde hoş duruyor. ten rengim açık olsa bakır düşünürdüm.

Aynen oyle ben beyaz tenliyim yarin randevum var saclarimi bakira boyatacagimm:)))

ben güzel duran ombre gördüm aslında ama daha omuzlardan biraz uzun saçlarda daha hoş duruyor. benim saçlarım fazla uzun ondan hoş durmayabilir diye düşünüyorum. yaptıran ünlüler de var çok uzun saçta ama kendimde emin olamıyorum.

Acık tonlar bence. Kızıl her kadına yakışmıyor ama kumral tonları her ten renginde hoş durabiliyor. Hem kızıl daha kadınsı daha feminen, açık tonlar daha tatlı. Ben sarı saçlarıma balyaj attırdım, balyaj atılırken açma işlemi oluyor biliyorsun değil mi? Saçların sağlıklı mı? Eger cansızsa hiç girme bu işe derim bakımlar uygula sadece şu an icin

Kizil basa bela olan bir renk ben de hala kurtulmaya calisanlardanim. Neyse ki cikolata kahvesine boyatip uzerine sari golge attirdim baktim hala biraz kizillik cikiyor . Cikti ama suan yenilmis durumda. Onu son bir boyamayla dize getirmeyi dusunuyorum.

O yuzden kizil tonlari olmasin da ne olursa olsun derim.

uzun süredir saçıma boya yaptırmıyorum. şuan kendi doğal saç rengim. zaten öyle sürekli saçına bir şeyler yapan biri değilim. ondan dolayı çok sağlıksız değil ancak uzun olmasından dolayı kestirmeyi sevmiyorum biraz kırıklar ve cansızlık var. açılma işlemi olduğunu biliyorum aslında zarar görür saçım korkusundan bir şey yaptıramadım ama şimdi değişiklik yapmak istiyorum. evde kendim canlandırmak için biraz bakım yapıcam bakalım sonra gidip yaptırıcam.

şuan kararım saçım kendisi koyu kahve ombre yaptırıcam uçlarına açık kahve şeklinde de saçıma zarar gelir diye de korkuyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…