- Konu Sahibi Limonlu_Cheescake
-
Ombre yap bence hem moda hem de çok güzel görünüyor saçta.
Kızıldan uzaklaş. Sarıya dönük tonlar iyi olur. Ombre de yapabilirsin.
Eger acik tenliyseniz kizil tavsiye ederim acik tenli bayanlara kizilin ve bakirin cok yakistigini dusunuyorumKızlar dert değil biliyorum ancak diğer başlıklarda cevap almak çok zor. ondan buraya açtım. birkaç fikir aldıktan sonra ilgili başlığa taşınabilir.
Kızlar benim saçım koyu kahve. saçımın tüm rengini değiştirmek istemiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. bundan dolayı balyaj ya da böyle ne biliyim araya ışıltılar şeklinde bir şeyler yaptırmak istiyorum.
sizce koyu kahve saçta açık kahve hafif sarıya dönük tonlar mı daha güzel durur yoksa kızıl tonları mı?
saçım koyu kahve dedim ama aslında siyahtı zaman içinde güneşten falan açılıp kahveye dönüştü.
bu ara bu mu derdin diyenler olacaksa yorum yazmasın. benim de başka birçok daha önemli derdim var ancak şuan canım biraz değişiklik istiyor. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
yorumlar için teşekkürler. evet aslında ombreyi de düşünüyorum moda ama hala tam nasıl bir şey istediğime karar veremedim.
Arkadaşımın saçını oksijenle açtıktan sonra çikolata kahveye boyadık, çok güzel oldu.Kızlar dert değil biliyorum ancak diğer başlıklarda cevap almak çok zor. ondan buraya açtım. birkaç fikir aldıktan sonra ilgili başlığa taşınabilir.
Kızlar benim saçım koyu kahve. saçımın tüm rengini değiştirmek istemiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum. bundan dolayı balyaj ya da böyle ne biliyim araya ışıltılar şeklinde bir şeyler yaptırmak istiyorum.
sizce koyu kahve saçta açık kahve hafif sarıya dönük tonlar mı daha güzel durur yoksa kızıl tonları mı?
saçım koyu kahve dedim ama aslında siyahtı zaman içinde güneşten falan açılıp kahveye dönüştü.
bu ara bu mu derdin diyenler olacaksa yorum yazmasın. benim de başka birçok daha önemli derdim var ancak şuan canım biraz değişiklik istiyor. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Eger acik tenliyseniz kizil tavsiye ederim acik tenli bayanlara kizilin ve bakirin cok yakistigini dusunuyorum
Aynen oyle ben beyaz tenliyim yarin randevum var saclarimi bakira boyatacagimm:)))öyle açık tenli değilim. tenim koyu da değil ama daha çok kumral gibi. o yüzden ben de çok kızılın yakışacağını düşünmüyorum. dediğin gibi kızıl bakır açık tenlilerde hoş duruyor. ten rengim açık olsa bakır düşünürdüm.
Aynen oyle ben beyaz tenliyim yarin randevum var saclarimi bakira boyatacagimm:)))
Cok tesekkur ederim umarim seninkide cok guzel olurreminim yakışır. beyaz tenlilere yakışıyor gerçekten. iyi günlerde güle güle kullan saçlarını.
Ombre modası aslen çok çirkin görüntü olarak dipler bir karış uzamış...ama moda kendisi:)
Kızıl hiç tavsiye etmem zamanında öyle bir hata yaptım ben... açık tonlar daha hoş olacaktır bence...
Cok tesekkur ederim umarim seninkide cok guzel olurr
Acık tonlar bence. Kızıl her kadına yakışmıyor ama kumral tonları her ten renginde hoş durabiliyor. Hem kızıl daha kadınsı daha feminen, açık tonlar daha tatlı. Ben sarı saçlarıma balyaj attırdım, balyaj atılırken açma işlemi oluyor biliyorsun değil mi? Saçların sağlıklı mı? Eger cansızsa hiç girme bu işe derim bakımlar uygula sadece şu an icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?