ağlamak üzereyim :2::2:
saçlarım normalde yani kendi saçım kumral , ama 2 sene önce sarı tonlarında bişi yapmıştım sonra sevmedim ve kendi saçlarıma boyattım koyu kumral boyattım , çok güzel oldu , ama zamanla aktı aktı gene sarılar geldi bende gene boyattım koyu kumrala , gene aktı tabi bu sefer dedimki kızıllık olsun , aslında çok kızıl istememiştim saçlarım uzun olduğu için 2 tüp boya gidiyor , kuaförde 1,5 tüm koyu kumral içine , yarım tüm yanlış bilmiyorsam , kor kızıl sıktı.
https://www.kuaforsepeti.com/images/...talog_logo.jpg sonuç alttaki resim
Eki Görüntüle 335918
Başka fotom yoktu üzgünüm..
aslında renk güzel oldu sevdim , koyuydu ama hafif kızıldıda güneşte anlaşılıyordu falan , herkes çok beğendi bende dedim artık kendi kendime tamam rengimi buldum bundan sonra böyleyim diye ama ilk boyandığı günler mor gibi duruyordu... neyse 3 gün önce diplerim geldi , bende boyatmaya gittim yeniden , bu sefer dedimki o baştaki gibi morluk olmasın , kızıl olsun nasıl olcaksa ... bu sefer 1,5 tüp koyu kumral içine , yarım tüm aşk alevi , sıktı kuaför ve sonuç saçlarım resmen PEMBE !!! işte aynı bu oldu ,
Eki Görüntüle 335919
nişanlım görünce delirdi , babam palyaço olmuşsun dedi , sokağa çıkmak istemiyorum , nasıl akar bu boya yada sizce akar mı ? burda okumuştum beyaz sabun demiş arkadaşlar bende bugün girdim tam 7 kez beyaz sabun yaptım , kırmızı lahana gibi aktı kafam hep ama pek sonuç değişmedi...
şimdi bidaha boyatsam saçlarım çok yıpranır mı ? zaten sabundan sonra yıpranmış gibi geldi :S
birde şimdi eğer boyatırsam bu ton olsun istiyorum, sizce bu rengin üstüne bu olur mu ?
Eki Görüntüle 335920
Voila Set Boya 4/8 Sütlü Kahve
çok soru sordum kusura bakmayın akradaşlar , ilgilenen olursa çok teşekkürler...
İşte saçımın şuanki hali , aslında heryeri aynı renk , yani dipleri gibi ama , ışık oraya vurduğu için uçları gölgede kalmış...
Eki Görüntüle 335921
tıklayınca büyük görebilirsiniz