• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl dedim mor oldu pembe oldu :(( RESİMLİ

Çok istiyorum böyle bir renk kullanmayı ama asla cesaret edemem..
Ah keşke benim de yanlışlıkla böyle olsa saçlarım da olmayan cesaretime inat hevesimi alsam :1:
Bence hiç utanılcak bir saç değil canım.. Patlıcan moru sıradışı bir renk değil. Sana bakıyorlar gibi geliyordur. Kıymetini bil güzel saçlarının , mutlu günlerde kullan :16:

hehee dilerim senin başınada gelir o zaman ne diyim :))

Sİyaha bi kaç kez boyaaman lazım o zaman kapanır ama yıpratıcagını sanmıyorum syossun boyasını tavsiye eder

teşekkürler tavsiyen için canım

Hayır.
İşte yapılan en büyük hatalardan biri rengi beğenmeyince siyaha boyamak!
Siyaha boyadı diyelim sonra siyahtan nasıl kurtulucak?
Siyah akması oldukça zor bir renktir.
Aksa bile saçta tuhaf bir renk oluşur.
Kızıl-kahve gibi bir renk ortaya çıkar.
O kızıllıktanda saç açılmadan kurtulunması imkansız!

Siyaha boyamam sanırım , bana hiç yakışcağını sanmıyorum , bu kızıllıktan aksada kurtulamam mı yani diosun :(

cnm saçların harika gözüküyor zaten yıkadıkcada rengıde oturcaktır.Alışmadığın ıcn sana garıp gelmiş olabılır bence süper olmuşun.Bu rengi isteyipte tutturamayanlar var şanslısın ...

ağlamak üzereyim :2::2:

saçlarım normalde yani kendi saçım kumral , ama 2 sene önce sarı tonlarında bişi yapmıştım sonra sevmedim ve kendi saçlarıma boyattım koyu kumral boyattım , çok güzel oldu , ama zamanla aktı aktı gene sarılar geldi bende gene boyattım koyu kumrala , gene aktı tabi bu sefer dedimki kızıllık olsun , aslında çok kızıl istememiştim saçlarım uzun olduğu için 2 tüp boya gidiyor , kuaförde 1,5 tüm koyu kumral içine , yarım tüm yanlış bilmiyorsam , kor kızıl sıktı. https://www.kuaforsepeti.com/images/...talog_logo.jpg sonuç alttaki resim

Eki Görüntüle 335918 Başka fotom yoktu üzgünüm..

aslında renk güzel oldu sevdim , koyuydu ama hafif kızıldıda güneşte anlaşılıyordu falan , herkes çok beğendi bende dedim artık kendi kendime tamam rengimi buldum bundan sonra böyleyim diye ama ilk boyandığı günler mor gibi duruyordu... neyse 3 gün önce diplerim geldi , bende boyatmaya gittim yeniden , bu sefer dedimki o baştaki gibi morluk olmasın , kızıl olsun nasıl olcaksa ... bu sefer 1,5 tüp koyu kumral içine , yarım tüm aşk alevi , sıktı kuaför ve sonuç saçlarım resmen PEMBE !!! işte aynı bu oldu ,

Eki Görüntüle 335919

nişanlım görünce delirdi , babam palyaço olmuşsun dedi , sokağa çıkmak istemiyorum , nasıl akar bu boya yada sizce akar mı ? burda okumuştum beyaz sabun demiş arkadaşlar bende bugün girdim tam 7 kez beyaz sabun yaptım , kırmızı lahana gibi aktı kafam hep ama pek sonuç değişmedi...

şimdi bidaha boyatsam saçlarım çok yıpranır mı ? zaten sabundan sonra yıpranmış gibi geldi :S

birde şimdi eğer boyatırsam bu ton olsun istiyorum, sizce bu rengin üstüne bu olur mu ?

Eki Görüntüle 335920 Voila Set Boya 4/8 Sütlü Kahve

çok soru sordum kusura bakmayın akradaşlar , ilgilenen olursa çok teşekkürler...

İşte saçımın şuanki hali , aslında heryeri aynı renk , yani dipleri gibi ama , ışık oraya vurduğu için uçları gölgede kalmış...

Eki Görüntüle 335921 tıklayınca büyük görebilirsiniz

ya cnm bu renk benım cok hosuma gıttı :)

ay kızlar teşekkür ederim ne diyim :))

aynen bu rengı ısteyıp tutramaynalr da var cnm ben hıc kımsdede bu rengı gormedım mesela bence rhat ol cogu kısı bende dahıl once bı renkı ısterız yaptıtırz eve gelınce begenmeyız ustunden bı hafta gecer yakıstı bu renk bana derız :) renk oturunca daha guzle olur bence

cnm sen biraz zaman gecsin bu seferde bu rengi tekrar tutturacam diye telaşa gırersen şaşma:)

hahahaa :1::1::1:

aynen bu rengı ısteyıp tutramaynalr da var cnm ben hıc kımsdede bu rengı gormedım mesela bence rhat ol cogu kısı bende dahıl once bı renkı ısterız yaptıtırz eve gelınce begenmeyız ustunden bı hafta gecer yakıstı bu renk bana derız :) renk oturunca daha guzle olur bence

doğru diyosun göz alışması lazım biraz , bakalım haftayada düşüncelerim ne yönde olcak :)

Back