- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
öyle olmuo iste :))
evli barklı kadın , cks cks cks , şuna bak ne hale sokmuş saçlarını , kocası bişey demiyo mu buna be ? ee bulmuş yavaş adamı , kullanıo parmağında oynatıo valla...
tipik tepkiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli barklı kadın , cks cks cks , şuna bak ne hale sokmuş saçlarını , kocası bişey demiyo mu buna be ? ee bulmuş yavaş adamı , kullanıo parmağında oynatıo valla...
tipik tepkiler
niyekine? elalem ne dere mi takılıyorsun? elalem her şeyi der ki... boşveeeeeeer.......
ben istedikten sonra esim bisey demez,aslinda baskalarinin söyledikleride beni ilgilendirmez ben begendikten sonra ama du bakalim
yok yok saclarim cok yipranmis halde yaza kadar ellemem ama yazin ya hürremin sac rengi yada bu tonlarbiraz daha gaza getirsek , kalkcan şimdi boyucan
kizil boyadim bi kere yakisiyor kizil ama cabuk akiyor,belki kirmizi boyarimsen de alıştıra alıştıra dönersin bu renklere canım. kızıldan başlarsın, baktın kızıla alıştılar bikaç ton açığa, açığa açığa derken dönersin pembeye, kimse de bişicik anlamaz. bişicik de olmaz tivitii :))
ayrıca tweety'ye gelsin bu şarkı ,
elalem ne der se de sin , hade hade hade hade hadeeeeeee
Bence koyu bir kahve tonuna boyasan kapanır canım o renk.
cnm oncelıkle sunu soylıyeyım.. nıcın kuaforun ısrarla 1.5 tup koyu kumral az mıktarda kızıl eklemıs ıcıne anlamadım cnmm :26: bence sacını bu renklere sokmak ıcın baya caba harcamıs ve basarmıs :26:
gelelım sacına bencede keyfını cıkarr, bır dusun hayatında kac s efer daha bu renklere boyayacaksınkı sacını?????????.... nasıl olsa cabuk akacakk.. pekte fena olmamıs aslındaa... dedıgım gıbı kullan akana kadar ve sunu unutma ozellıkle sacını bu tonlara boyamak ısteyen ama tutturamayan yada tutturmaya calısan arkadaslar var sanslısın bence bu yonden bakarsan.. nasıl olsa ıstedıgın renge gerı donebıleceksın onun ıcın bu degısıklıgınde tadını cıkar bence, sen ne kadar sıkıntı yaparsan cevrendekıler o kadar ustune gelır.. saclarınla mutlu ol ve oyle dolass herkes marjınall oldugunu dusunsun ve kıskansın senı cnm...
bilmiyorum canım kuaför neden inatla öyle yaptı , ben demiştimki saçlarım koyu olsun öyle kıp kırmızı olmasın ama hafif kızıllık olsun belli belirsiz demiştim böyle oldu....
dediğin doğru bu rengi tutturmak isteyen arkadaşlar vardır tabi :) ayrıca şu dediğine ben daha çok katılıyorum , ben canımı sıktıkça çevrem üstüme geldi gerçekten çok haklısın , aaa saçın böyle şöyle diyenlere , evet ben çok sevdim desem bişi demezler eminim ama bende ay sorma ya böyle oldu mormor falan diyip durdukça onlarda evet evet hiç olmamış ne o öyle falan diolar valla :/
işte o zaman napıyoruzzz ... once sacımızı kendımız begenıyoruz sonra kımsenın agzına laf vermıyoruz boylelıklee moralımızde bozulmamıss oluyorr ve zaten bu renk cok gecmeden akıyor .. burda bu ısten gercekten ıı anlayan arkadaslar var, onlara muhakkak sor cnm savbıt konularda falan ılgılı konularr varr.. yaz oraya muhakkak yardımcı olan mutlaka olacaktır.. ve sen kısa zamanda ıstedıgın renk saclara kavusacaksın cnmm inş...
Bende gayet hoş bir renk :)
İnsanlar böyle renklere ulaşabilmek için kuaför kapılarını gezip duruyor.
Birde üstüne saçlarından oluyorlar.
Hele birde tenin beyazsa bence tam afet olmuşsundur.
Birazcık böyle kullanmaya devam et bence.
Zaten 10.15 gün sonra o renkten eser kalmıcak.
O kadar bile sürmücek.
Rengin çabuk akmasını istiyorsan;
Beyaz sabun
Kepek şampuanı
Beyaz sabun kullandıktan sonra saçına mutlaka saç kremi kullan
tmm canım tavsiyelerini dikkate alıyorum , dilerim en kısa zamanda kavuşurum :))
beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm canım , yakıştığını bende düşünüyorum zaten ama dediğim gibi , milletin garip garip bakmasından baya rahatsız oldum
dediğini yapmıştım bende beyaz sabun ardından krem ve maske kullandım hatta canım , bakalım gelişmeleri bildircem ne zaman ne olduğu ve yeni saçlarım hakkında :)
O zaman of diyorum.
Kesinlikle harika olmuşsundur.
Milletin bakmasını boşversene ya.
Önemli olan senin beğenmen.
Millet baksa kaç yazar bakmasa kaç yazar?
İnsanlar sarı saçada bakar siyah saçada.
Ve emin ol sarı saça senin saçından daha çok bakıyorlardır
Bence o tatlı canını hiç sıkma.
Hatta eğer mümkünse bir fotonu eklesene ama şöyle hafiften yüzünün göründüğü bir foto.
Gözlerini felan karala, birde öyle bakalım :)
Ve ben şuna eminim ki insanlar ; Of bu kız ne kadar güzel ' diye bakıyorlardır :)
ağlamak üzereyim :2::2:
saçlarım normalde yani kendi saçım kumral , ama 2 sene önce sarı tonlarında bişi yapmıştım sonra sevmedim ve kendi saçlarıma boyattım koyu kumral boyattım , çok güzel oldu , ama zamanla aktı aktı gene sarılar geldi bende gene boyattım koyu kumrala , gene aktı tabi bu sefer dedimki kızıllık olsun , aslında çok kızıl istememiştim saçlarım uzun olduğu için 2 tüp boya gidiyor , kuaförde 1,5 tüm koyu kumral içine , yarım tüm yanlış bilmiyorsam , kor kızıl sıktı. https://www.kuaforsepeti.com/images/...talog_logo.jpg sonuç alttaki resim
Eki Görüntüle 335918 Başka fotom yoktu üzgünüm..
aslında renk güzel oldu sevdim , koyuydu ama hafif kızıldıda güneşte anlaşılıyordu falan , herkes çok beğendi bende dedim artık kendi kendime tamam rengimi buldum bundan sonra böyleyim diye ama ilk boyandığı günler mor gibi duruyordu... neyse 3 gün önce diplerim geldi , bende boyatmaya gittim yeniden , bu sefer dedimki o baştaki gibi morluk olmasın , kızıl olsun nasıl olcaksa ... bu sefer 1,5 tüp koyu kumral içine , yarım tüm aşk alevi , sıktı kuaför ve sonuç saçlarım resmen PEMBE !!! işte aynı bu oldu ,
Eki Görüntüle 335919
nişanlım görünce delirdi , babam palyaço olmuşsun dedi , sokağa çıkmak istemiyorum , nasıl akar bu boya yada sizce akar mı ? burda okumuştum beyaz sabun demiş arkadaşlar bende bugün girdim tam 7 kez beyaz sabun yaptım , kırmızı lahana gibi aktı kafam hep ama pek sonuç değişmedi...
şimdi bidaha boyatsam saçlarım çok yıpranır mı ? zaten sabundan sonra yıpranmış gibi geldi :S
birde şimdi eğer boyatırsam bu ton olsun istiyorum, sizce bu rengin üstüne bu olur mu ?
Eki Görüntüle 335920 Voila Set Boya 4/8 Sütlü Kahve
çok soru sordum kusura bakmayın akradaşlar , ilgilenen olursa çok teşekkürler...
İşte saçımın şuanki hali , aslında heryeri aynı renk , yani dipleri gibi ama , ışık oraya vurduğu için uçları gölgede kalmış...
Eki Görüntüle 335921 tıklayınca büyük görebilirsiniz