canım direkt boyatırsan nasıl bi sonuç elde edersin bilmiyorum ama pembe çabuk akan bir renk sabunla yıkadığın zaman akıyormuş boya doğruluğunu pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla öyle.biraz akmasını bekle ve moralini bozmaa tatlımm
evet bugün 7 kere yıkadım , 7 yıkayışımdada baya aktı mor mor sular , heralde bir iki kere daha bu şekilde yıkasam biter diliyorum , bereyle geziyorum hep , kapalı bi yere girmek istemiyorum o derece oldum , hayır aslında çirkin olmadı bi arkadaşım çok beğendi yakışmış dedi ama , çok sıradışı renk herkes bana bakıyor gibi geliyor rahatsız edici yani :S
teşekkürler canım bozmamaya çalışırım :)
evet bugün 7 kere yıkadım , 7 yıkayışımdada baya aktı mor mor sular , heralde bir iki kere daha bu şekilde yıkasam biter diliyorum , bereyle geziyorum hep , kapalı bi yere girmek istemiyorum o derece oldum , hayır aslında çirkin olmadı bi arkadaşım çok beğendi yakışmış dedi ama , çok sıradışı renk herkes bana bakıyor gibi geliyor rahatsız edici yani :S
teşekkürler canım bozmamaya çalışırım :)
Tatlım yakıştığına eminim çevremde de saçlarını mor ve pembeye kasıtlı olarak boyayan insan çok.Marjinal olmak iyidir tatlım dikkat çekici olduğu için elbetteki bakacaklardır ama bence tadını çıkar bu renginde,çıkar bereyi bakan baksın imrensinler boşver :)
benim arkadaş saçını pespembeye boyamıştı. çok hoş olmuştu, marjinallik katmıştı ona... bence sana öyle geliyor. fotoda bir gariplik göremedim çünkü. harap etme kendini...
bence güzel olmus
teşekkürler tweetycim :))
rica ederim bende sacimi bu renklerde boyamak istiyorum bakalim
mor lahanadan daha beter su akıyo söleyim, köpüklerde pembe pembe çok zevkliydi
http://images.sodahead.com/polls/001361011/IMG_21692_xlarge.jpeg
bak canım arkadaşın saçı bunun daha parlak renkli olanıydı :))
ay buda cok guzelmis ya zamaninda boyamadim simdi cesaret ister evli barkliyim
bu arada sacini hemen tekrar boyama,biraz 1 ay felan kadar idare et sonra boya
http://images.sodahead.com/polls/001361011/IMG_21692_xlarge.jpeg
bak canım arkadaşın saçı bunun daha parlak renkli olanıydı :))
aktigini biliyorum zaten koyu tonlar hep akiyor,bu renk boyayinca sürekli boyamak gerekiyor sacim yipranmis cok o yuzden boyayamadim biraz daha kendine gelsin düsünüyorum böyle olmasa bile siyah aralarina mor guzel olur :) sende keyfini cikar pembe kopugun kendinide uzme degisiklik olmus iste :)
evli barklı olunca noluyoki:) istediğini yap... kime ne?
1 aya sanki baya akar bu boya ya ne dersin :26:
vay anasını ya ne cesaretli insanlar var , bana insanlar uzaylıya bakıomş gibi gelio , kimbilr bu arkadaş gibi olsam napardım bilmiom
pembe köpükler arasında güzel banyolar diliyorum artık kendime napammavisiyah varya , sende onun morsiyahını boyatırsın artık , varsa öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?