• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl dedim mor oldu pembe oldu :(( RESİMLİ

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
ağlamak üzereyim :2::2:

saçlarım normalde yani kendi saçım kumral , ama 2 sene önce sarı tonlarında bişi yapmıştım sonra sevmedim ve kendi saçlarıma boyattım koyu kumral boyattım , çok güzel oldu , ama zamanla aktı aktı gene sarılar geldi bende gene boyattım koyu kumrala , gene aktı tabi bu sefer dedimki kızıllık olsun , aslında çok kızıl istememiştim saçlarım uzun olduğu için 2 tüp boya gidiyor , kuaförde 1,5 tüm koyu kumral içine , yarım tüm yanlış bilmiyorsam , kor kızıl sıktı. https://www.kuaforsepeti.com/images/...talog_logo.jpg sonuç alttaki resim

$fsdf.jpg Başka fotom yoktu üzgünüm..

aslında renk güzel oldu sevdim , koyuydu ama hafif kızıldıda güneşte anlaşılıyordu falan , herkes çok beğendi bende dedim artık kendi kendime tamam rengimi buldum bundan sonra böyleyim diye ama ilk boyandığı günler mor gibi duruyordu... neyse 3 gün önce diplerim geldi , bende boyatmaya gittim yeniden , bu sefer dedimki o baştaki gibi morluk olmasın , kızıl olsun nasıl olcaksa ... bu sefer 1,5 tüp koyu kumral içine , yarım tüm aşk alevi , sıktı kuaför ve sonuç saçlarım resmen PEMBE !!! işte aynı bu oldu ,

$images.jpg

nişanlım görünce delirdi , babam palyaço olmuşsun dedi , sokağa çıkmak istemiyorum , nasıl akar bu boya yada sizce akar mı ? burda okumuştum beyaz sabun demiş arkadaşlar bende bugün girdim tam 7 kez beyaz sabun yaptım , kırmızı lahana gibi aktı kafam hep ama pek sonuç değişmedi...

şimdi bidaha boyatsam saçlarım çok yıpranır mı ? zaten sabundan sonra yıpranmış gibi geldi :S

birde şimdi eğer boyatırsam bu ton olsun istiyorum, sizce bu rengin üstüne bu olur mu ?

$1881_kucuk.jpg Voila Set Boya 4/8 Sütlü Kahve

çok soru sordum kusura bakmayın akradaşlar , ilgilenen olursa çok teşekkürler...

İşte saçımın şuanki hali , aslında heryeri aynı renk , yani dipleri gibi ama , ışık oraya vurduğu için uçları gölgede kalmış...

$Photo-0106a.jpg tıklayınca büyük görebilirsiniz

Son düzenleme:
canım direkt boyatırsan nasıl bi sonuç elde edersin bilmiyorum ama pembe çabuk akan bir renk sabunla yıkadığın zaman akıyormuş boya doğruluğunu pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla öyle.biraz akmasını bekle ve moralini bozmaa tatlımm

canım direkt boyatırsan nasıl bi sonuç elde edersin bilmiyorum ama pembe çabuk akan bir renk sabunla yıkadığın zaman akıyormuş boya doğruluğunu pek bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla öyle.biraz akmasını bekle ve moralini bozmaa tatlımm

evet bugün 7 kere yıkadım , 7 yıkayışımdada baya aktı mor mor sular , heralde bir iki kere daha bu şekilde yıkasam biter diliyorum , bereyle geziyorum hep , kapalı bi yere girmek istemiyorum o derece oldum , hayır aslında çirkin olmadı bi arkadaşım çok beğendi yakışmış dedi ama , çok sıradışı renk herkes bana bakıyor gibi geliyor rahatsız edici yani :S

teşekkürler canım bozmamaya çalışırım :)

evet bugün 7 kere yıkadım , 7 yıkayışımdada baya aktı mor mor sular , heralde bir iki kere daha bu şekilde yıkasam biter diliyorum , bereyle geziyorum hep , kapalı bi yere girmek istemiyorum o derece oldum , hayır aslında çirkin olmadı bi arkadaşım çok beğendi yakışmış dedi ama , çok sıradışı renk herkes bana bakıyor gibi geliyor rahatsız edici yani :S

Tatlım yakıştığına eminim çevremde de saçlarını mor ve pembeye kasıtlı olarak boyayan insan çok.Marjinal olmak iyidir tatlım dikkat çekici olduğu için elbetteki bakacaklardır ama bence tadını çıkar bu renginde,çıkar bereyi bakan baksın imrensinler boşver :)

benim arkadaş saçını pespembeye boyamıştı. çok hoş olmuştu, marjinallik katmıştı ona... bence sana öyle geliyor. fotoda bir gariplik göremedim çünkü. harap etme kendini...

Tatlım yakıştığına eminim çevremde de saçlarını mor ve pembeye kasıtlı olarak boyayan insan çok.Marjinal olmak iyidir tatlım dikkat çekici olduğu için elbetteki bakacaklardır ama bence tadını çıkar bu renginde,çıkar bereyi bakan baksın imrensinler boşver :)

teşekkür ederim canım ne diyim :)))

benim arkadaş saçını pespembeye boyamıştı. çok hoş olmuştu, marjinallik katmıştı ona... bence sana öyle geliyor. fotoda bir gariplik göremedim çünkü. harap etme kendini...

hakkaten baya marjinal oldum bende maşallah :D çok büyük cesaret ya nasıl pespembe yapmış , bnde bu saçıma kavuşmayı beklerken bi kız gelmişti saçlarınn yarısı yeşil yarısı turuncuydu , onla dalga geçtim, sonra bende ondan farksız oldum maşallah :D

kendi saçlarımıda ekledim kızlar bakın yukarı :)

bu arada sacini hemen tekrar boyama,biraz 1 ay felan kadar idare et sonra boya :34:

sen buna pembe mi diyorsun canım? :)) gayet tatlı bir açık kızıl bana göre... bak dur sana arkadaşın rengini göstereceğim bulursam...

mor lahanadan daha beter su akıyo söleyim :D , köpüklerde pembe pembe çok zevkliydi :D:D

aktigini biliyorum zaten koyu tonlar hep akiyor,bu renk boyayinca sürekli boyamak gerekiyor sacim yipranmis cok o yuzden boyayamadim biraz daha kendine gelsin düsünüyorum böyle olmasa bile siyah aralarina mor guzel olur :) sende keyfini cikar pembe kopugun kendinide uzme degisiklik olmus iste :)

bu arada sacini hemen tekrar boyama,biraz 1 ay felan kadar idare et sonra boya :34:

1 aya sanki baya akar bu boya ya ne dersin :26:

http://images.sodahead.com/polls/001361011/IMG_21692_xlarge.jpeg

bak canım arkadaşın saçı bunun daha parlak renkli olanıydı :))

vay anasını ya ne cesaretli insanlar var , bana insanlar uzaylıya bakıomş gibi gelio , kimbilr bu arkadaş gibi olsam napardım bilmiom :1:

aktigini biliyorum zaten koyu tonlar hep akiyor,bu renk boyayinca sürekli boyamak gerekiyor sacim yipranmis cok o yuzden boyayamadim biraz daha kendine gelsin düsünüyorum böyle olmasa bile siyah aralarina mor guzel olur :) sende keyfini cikar pembe kopugun kendinide uzme degisiklik olmus iste :)

pembe köpükler arasında güzel banyolar diliyorum artık kendime napam :D mavisiyah varya , sende onun morsiyahını boyatırsın artık , varsa öyle bişi :1:

1 aya sanki baya akar bu boya ya ne dersin :26:

vay anasını ya ne cesaretli insanlar var , bana insanlar uzaylıya bakıomş gibi gelio , kimbilr bu arkadaş gibi olsam napardım bilmiom :1:

pembe köpükler arasında güzel banyolar diliyorum artık kendime napam :D mavisiyah varya , sende onun morsiyahını boyatırsın artık , varsa öyle bişi :1:

INSALLAH bakalim :1::1:
1 aya baya akar arka arkaya boyarsan saclarrin yanar ya ne bilim kuaförüne güveniyorsan danis güvenmiyorsan 1 ay bekle derim...
bn kuaforume cok guveniyorumm baskasi olsaa para kazanmak icin ses etmez ama o olur olmazlari hep soyler ;)

Back