kıza sen anlatmazsan ben anlatırım dedim... tabi bişey yapmadı sonunda cuma çıkışta konuştum çocukla emin misin bu kızdan dedim emin olmasam parmağına yüzük takar mıyım dedi hayırdır ne oldu dedi ben de git sevgilinle konuş ben biliyorum ama o anlatsın dedim bilmiyorum iyi mi ettim çok ısrar etti ama daha fazla bişey söylemedim sanırım sormuş ve kız da anlatmış çocuk bana 1 saat falan önce mesaj attı sadece ^sağol^ yazmış iyi misin falan dedim ama cevap gelmedi çok üstüne gitmek istemedim..
ayy arkadasınızın durumu cok feci yaa cok uzuldum .kesinlikle git söyle canım..benim gibi pişman olma...ben çok pişman oldum arkadaşım gözümün önünde aldatılırken, karışmak istemedim, yapan kurtulur diyen kurtulmazmış derler diye korktum söyleyemedim ama çok pişman oldum...
işyerinde çok samimi olduğum bi arkadaşım vardı, uzun süredir süren bi ilişkisi vardı, oğlan da aynı yerdeydi bizimle...
uzun süre böyle birliktelerdi, derken benim arkadaşım işyerimizin başka bi şubesine gitti... ve kız gider gitmez onun yerine başka bi personel aldılar, bu kızda maşallah alımlı güzel bi kızdı, oğlan buna taktı kafayı...çıkmaya başladılar...bu arada benim arkadaşımla bu oğlanın birlikteliklerini bilen tek kişi bendim orda...kız gittikten sonra yerine gelen kızla oğlanın çıkması dikkat çekmedi bu yüzden...herkes normal bi ilişki diye düşünüyordu...oğlana imalı şekilde arkadaşıma söyleyeceğimi ufaktan duyuruyordum ama nasıl nefretli gözle bakıyordu ki görseniz cesaret edemedim...
arkadaşım hep evlilik hayallerini anlatırken onla, gözünün içine baka baka sustum...
ve sonunda ortaya çıktı uzun süre sonunda, ama olan arkadaşıma oldu, psikolojik tedavi gördü, rezil oldu herkese, aptal konumuna düştü..çok üzüldüm ama hala arkadaşıma itiraf edemiyorum..ben biliyordum diye, zaten epeydir görüşmüyoruz evlendik gittik ikimizde, ama tekrar bi konu açılsa yinede söyleyemem..çünkü anında beni siler heralde...
ben olsam bende silerdim çünkü...
yani sana diyeceğim, ilerde pişman olma, söyle kesinlikle....çok kötü bi durum seni anlıyorum
selam kızlar geçen tesadüfen konuda bahsettiğim şeye şahit oldum. bizim sınıfta bi çift var. 2-2.5 yıldır çıkıyorlar, 2. sınıftan beri... kızı pek tanımam ama çocukla aynı gruplarda olduğumuz için samimiyiz. bu iki sevgiliye hep imreniriz biz çok yakışıyorlar birbirlerine ve araları da çok iyi. geçen haftasonu çocuk memleketine gitti bi akrabası vefat etmiş. neyse haftasonu bi alışveriş merkezine gitmiştim öyle dolanırken bu kızı gördüm başka biriyle önce kardeşi kuzeni falandır dedim sonra bi döndü baktım çocuk bizim sınıftan serserinin tekidir her kıza kötü gözle bakar sürekli yaptığı ahlaksızlıkları anlatır durur. kız çok sessiz hanım hanımcık duran bi kız bu çocukla ne işi var burda derken el ele tutuştular. şok oldum ve hemen uzaklaştım. sonra bizim saf oğlan memleketten döndü kızla aynen devam ediyolar. ben 4 gün boyunca hiç görmemiş gibi yaptım ama sonunda söylemeye karar vermiştim ki kız bu sabah yanıma geldi okul çıkışı beni bekle konuşalım dedi. gün boyu bisürü senaryo yazdım kafamda ya kız onları gördüğümü farkatmişse ipliğini pazara çıkarmamdan korkup beni öldürme planı yaptıysa diye bile düşündüm!!! ev arkadaşıma durumu anlatmıştım hemen ona haber verdim arayıp kontrol etsin beni diye... neyse okul çıkışı oldu ve kızla buluştuk bi kafede oturduk. haftasonu seni avm de gördüm dedi sen beni gördün mü dedi bana o anda bi deli cesareti geldi gördüm ama rahatsız etmek istemedim dedim ama elim ayağım nasıl titriyor kız da öyle tabi. göründüğü gibi değil dedi. okulun başlarında bu kız ve bu serseri çocuk çıkmışlar 1 hafta falan sürmüş kimseye duyurmamışlar ama sanırım çocuk kızı bi şekilde kandırmış ve birlikte olmuşlar gerçi kız tecavüz etti diyo da çok inandırıcı gelmedi... kız durumu sevgilisine sadece o bana teklif etti ben kabul etmedim şeklinde anlatmış. sonra çocuk kıza kafayı takmış ve ya ayrıl ya da ben ayırırım demiş benimsin sen benim oldun demiş bi bahane bul o çocuktan ayrıl olay çıkmasını istemiyosan demiş. gerçekten de bizim kanka bu durumu öğrenirse kötü olur muhafazakar bi çocuk çünkü.kız da bu çocuğu ha ayrıldım ha ayrılcam diye oyalıyomuş bu arada sevgilisine bişey söylemesin diye ona iyi davranıyomuş. ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum tövbe ettim yeniden doğdum falan diyo. çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ben şimdi ne yapmalıyım artık susup oturamam ama ne yapmalıyım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?