selam kızlar geçen tesadüfen konuda bahsettiğim şeye şahit oldum. bizim sınıfta bi çift var. 2-2.5 yıldır çıkıyorlar, 2. sınıftan beri... kızı pek tanımam ama çocukla aynı gruplarda olduğumuz için samimiyiz. bu iki sevgiliye hep imreniriz biz çok yakışıyorlar birbirlerine ve araları da çok iyi. geçen haftasonu çocuk memleketine gitti bi akrabası vefat etmiş. neyse haftasonu bi alışveriş merkezine gitmiştim öyle dolanırken bu kızı gördüm başka biriyle önce kardeşi kuzeni falandır dedim sonra bi döndü baktım çocuk bizim sınıftan serserinin tekidir her kıza kötü gözle bakar sürekli yaptığı ahlaksızlıkları anlatır durur. kız çok sessiz hanım hanımcık duran bi kız bu çocukla ne işi var burda derken el ele tutuştular. şok oldum ve hemen uzaklaştım. sonra bizim saf oğlan memleketten döndü kızla aynen devam ediyolar. ben 4 gün boyunca hiç görmemiş gibi yaptım ama sonunda söylemeye karar vermiştim ki kız bu sabah yanıma geldi okul çıkışı beni bekle konuşalım dedi. gün boyu bisürü senaryo yazdım kafamda ya kız onları gördüğümü farkatmişse ipliğini pazara çıkarmamdan korkup beni öldürme planı yaptıysa diye bile düşündüm!!! ev arkadaşıma durumu anlatmıştım hemen ona haber verdim arayıp kontrol etsin beni diye... neyse okul çıkışı oldu ve kızla buluştuk bi kafede oturduk. haftasonu seni avm de gördüm dedi sen beni gördün mü dedi bana o anda bi deli cesareti geldi gördüm ama rahatsız etmek istemedim dedim ama elim ayağım nasıl titriyor kız da öyle tabi. göründüğü gibi değil dedi. okulun başlarında bu kız ve bu serseri çocuk çıkmışlar 1 hafta falan sürmüş kimseye duyurmamışlar ama sanırım çocuk kızı bi şekilde kandırmış ve birlikte olmuşlar gerçi kız tecavüz etti diyo da çok inandırıcı gelmedi... kız durumu sevgilisine sadece o bana teklif etti ben kabul etmedim şeklinde anlatmış. sonra çocuk kıza kafayı takmış ve ya ayrıl ya da ben ayırırım demiş benimsin sen benim oldun demiş bi bahane bul o çocuktan ayrıl olay çıkmasını istemiyosan demiş. gerçekten de bizim kanka bu durumu öğrenirse kötü olur muhafazakar bi çocuk çünkü.kız da bu çocuğu ha ayrıldım ha ayrılcam diye oyalıyomuş bu arada sevgilisine bişey söylemesin diye ona iyi davranıyomuş. ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum tövbe ettim yeniden doğdum falan diyo. çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ben şimdi ne yapmalıyım artık susup oturamam ama ne yapmalıyım
((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)