Kızı olacak hamişin karnı yuvarlak,oğlu olacak hamişin sivri mi olur??

benim melegim erkek karnim gercekten sivri,bilmeyen ilk etapta kolaylikla tahmin edebiliyor,kiz ebbekte kalcalar popo basenler sisiyor diyorlar,benim gercekten sadece gobegim cikti

benımde oglumda karnım sıp sıvrı olmustu yengemın ıse 3 kızında davul gıbı olmustu buna cok ınanıyorum ben

off inanmayin derim kizlarr ben ne hamileleler gordum hele biri vardii dedimkiikesiin oglannn ama kiz dedii bende cok sasirdimm baska tezleri diyin bana 5 ayligim daha ogrenemedimm

Umarım hepinizin bebişleri hayırlısıyla dogar. Kızlar alakasız ama bişy sormak istiyorum su alttaki logoları diyeyim nasıl koyuyorsunuz bilgilendirirseniz cok sevinirim ben de aradım ama bulamadım:((

kesinlikle katılıyorum..
aralık 2008 anneleri olarak 15 günde bir falan birbirimize göbüşlerimizin resimlerini gösteriyoruz.
erkek annelerinin göbüşleri sanki basket topu yutmuş gibi,yuvarlak ve sipsivri..

kız annelerinin ve benimkinin de yayvan,kalça ile büyüyen bir göbeği oluyor...

kesinlikle katılıyorum..
aralık 2008 anneleri olarak 15 günde bir falan birbirimize göbüşlerimizin resimlerini gösteriyoruz.
erkek annelerinin göbüşleri sanki basket topu yutmuş gibi,yuvarlak ve sipsivri..

kız annelerinin ve benimkinin de yayvan,kalça ile büyüyen bir göbeği oluyor...

kiz dogruda ne diye bana yorum yapmiyon bakiyim sen heee:mymeka:
ben catladim yaww oorkidem seninki suna benziyo falan deseydin vicdansiz garuuukaydirigubbakcemile

kesinlikle yalaaann benim eltiminde sipsivriydi hatta dedim ki kesin oğlan
olacak bize söylemiyo dedim ama gerçekten kızı oldu

inanmayın kızlar böyle şeylere ya...
benim her tarafım şişti
davul gibi olmuştum herkes kız dedi oğlum oldu
biz dört kardeşiz
annem derdi ki hepinizde ayrı şeyler aş erdim
hepinizde karnım farklıydı
dördümüzde kızız bu ne demek peki?

benimde karnım sivri göğüs uçlarımda koyulaştı tatlıyada aşeriyorum veeee kızımm olacak

walla benim son iki ayda yani 7 ve 8.aylarda sipsivri bi göbeğim oldu cıktı.
feci önden gidiyor ve kızım olacak..
kalça da yerinde tabi..
yaptı yapacağını önceden benim cadı -tatlicadiarzu-

ben inanmıyorum oğluma hamileyken karnım yayvandı yani genişti şimdi kıza hamileyim sivri bir göbek başka bişey yok kalçalar olduğu gibi duruyo oğlumdada bundada kalçaya vurmadı ikiside göbişe vurmuştu yani göbekten kilo alıyom bana top yutmuş gibisin diyorlar

benimde karnim 7 aylik olduktan sonra sivri cikmaya basladi hata bana lahana karin diye kizdiriyorlar ve kizim olacak allah nasip ederse

bız 7 ayımızdayız.karnım sıvrı ve de azacıq asağıdadı.popodan azacıq kılo almısım.catlarım:nazar: yok.yuzumde lekelenmedı.Allah qısmet etsın ınsallah ogluşumuz olacaq.:emir_bebek:Allah hepımıze hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıb etsın

ben 9aya girdim ve karnım çıktığından beri öne doğru sivri.
arkamdan hamile olduğum belli bile değil.
ve oğlum olacak :)a.s.

Back
X