Kızı olacak hamişin karnı yuvarlak,oğlu olacak hamişin sivri mi olur??

benim de karnım önden gidiyor, belimle çok birleşik değil, ama erkek anneleri gibi de sipsivri değil, ve ekşiden hamileliğimin başlangıcından beri nefret ettim, hep tatlı çekti canım, kızım olacak,,,hem de çookkk tatlııı be yaawww, bir de zaten karın 4. aydan sonra çıkmaya başladığından ilk 3 ay bence hiiç kestirimde bulunamıyorsun, benim kızım 17 haftalıken gösterdi cinsiyetini, o zamana kadar herkes erkek diyordu karnımdan dolayı, ama kız çıktı,

Kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum annem bana söylemişti ben bebeğin cinsiyeti için hiç doktora gitmedim karnımdan anlıyordum diyor...
gerçektende bende anlayabiliyorum kızmı erkek mi diye ama karnı bayaa şişmiş olacak bunu anlayabilmek için ozamana kadar zaten anne kendisi doktordan öğrenmiş oluyor sadce kız galiba dediğimde evet erkek galiba dediğimde de evet cevabını alıyorum..
Dikkat edin mesela pınar altığ tipik bir kız çocuğu karnına ve vücuduna sahip. karnı yayvan ve belden çok almış...

evet canım dogru kızlarda yuvarlak enlemesine artı kalça çıkıyo şu ana bende oldugu gibi
erkeklerde sivri oluyo diye biliyorum:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

daha 3 ayı 2 gün sonra dolduracağım ama karnım en az 5 aylık gibi belki de daha fazla yuvarlak ve evet belimin yanlarından aldım fazla fazla ama net bir bilgi yok kız mı erkek mi diye öğrenince haber vereceğim :52:

dün 4 hamile arkadaş bir araya geldik. en küçüğü 32 en büyüğü 37 haftalığız, şimdi anlatayım görüntüyü.
biri,ilk aydan kilo aldı, karnı kocaman bel ve kalçadan kilo oldı, 9.aya 23 kilo alarak girdi,karnı yuvarlak ve bebek kız.
biri, 6.aydan sonra karnı belli oldu, karın orantılı, kalça ve belde kilo yok, 9.aya 7 kilo alarak girid, karnı sivri ve bebek kız. (ben:)
biri, 8. aydan sora karnı belli oldu, karın hala ufak, kalça ve belde çok hafif kilo var,9. aya 8 kilo alarak girdi, karnı yuvarlak ve bebek erkek.
biri, 6.aydan sonra karnı çıktı,karnı kocaman,kalçada aşırı kilo var,9. aya 12 kilo alarak girdi, karnı sipsivri ve bebek erkek.
umarım yardımım olmuştur.
ha bu arada dördümüzün fiziksel değişimleri tamamen annelerimizinki gibi oldu bu da cinsiyet değil genetiğin önemli olduğunu gösteriyor.

bende katılmıyorum.! böyle olsa idi, benim iki tane oğlum olmalıydı. şimdiki kızıma 7 aylık hamileyim. ilk kızımda karnım sivri ve küçüktü basenlerim popom hiç büyümedi her gören erkek diyordu. bir kimse kız demedi. doktoruma sorduğumda bunun tamamen karın iç zarıyla alakalı bir durum olduğunu söyledi.ve şimdide karnım yine sivriyine popom küçük:9: yine her gören erkek diyor.. ama benim bir kızım daha oluyor anneminde böyleymiş 3 kızı varmış hepsinde karnı sivriymiş ve çevremde karnı yuvarlak olupta oğlan olanı sivri olupta kız olanı çok gördüm.:nazar::emir_bebek:

top gibi bi karnım var basenlerim hiç olmadı bügüne kadar zaten bu 3.bebişim ve erkek :52:

ilk hamileligimde doguma kadar buyukler erkekte ısrar etti. Guldum gectim tabi. Sipsipri bir karin ve kalca popoda hic bisey yok. Kizim oldu.
Simdi gene hamileyim.Onden bakan gene erkek diyo. Gene sipsivri bir karnim var. Biraz popom da buyudu bu sefer. Erkek de israr edenler de cok. Ama gene kız doğcak insallah :D
Her ikisinde de cinsiyet hic merak etmemistim. Saglikli olsun da bosverin tahminleri. Er ya da gec ogreneceksiniz. Cesit cesit takvimler felan. Ben aylardir korkuyla hamilelik gecirdim. Erken dogum riski vardi. Simdi operasyon riski. Saglikli olmasi icin dua edin.
Hamile kalamayanlari dusunun.Alisveris zamani gelmeden mutlaka belli edecektir kendini.
Gerci gecen A+ bir hastanede dogum yapan biri suprizle karsilasmis.Otesi kismet :D

hıc ekşi sevmeyen ben hamile kalınca resmen ekşi yedim ve kızım olucak inşallah .... ama basen konusunu bilemem cunku normalde de basenli biriyim o yuzden kilo alınca aynı şekilde kilo aldım ve karnım sivri değil yayman

dün 4 hamile arkadaş bir araya geldik. en küçüğü 32 en büyüğü 37 haftalığız, şimdi anlatayım görüntüyü.
biri,ilk aydan kilo aldı, karnı kocaman bel ve kalçadan kilo oldı, 9.aya 23 kilo alarak girdi,karnı yuvarlak ve bebek kız.
biri, 6.aydan sonra karnı belli oldu, karın orantılı, kalça ve belde kilo yok, 9.aya 7 kilo alarak girid, karnı sivri ve bebek kız. (ben:)
biri, 8. aydan sora karnı belli oldu, karın hala ufak, kalça ve belde çok hafif kilo var,9. aya 8 kilo alarak girdi, karnı yuvarlak ve bebek erkek.
biri, 6.aydan sonra karnı çıktı,karnı kocaman,kalçada aşırı kilo var,9. aya 12 kilo alarak girdi, karnı sipsivri ve bebek erkek.
umarım yardımım olmuştur.
ha bu arada dördümüzün fiziksel değişimleri tamamen annelerimizinki gibi oldu bu da cinsiyet değil genetiğin önemli olduğunu gösteriyor.
İç karnı geniş olanların hamileliklerinde göbekleri küçük görülüyor...İç karnı dar olanların hamileliklerinde karınları daha çok çıkmış görünüyor...

İki kez kız-erkek ikiz hamileliği yaşadım ve karnım 8 haftalıktan itibaren öne doğru sivrilmeye başladı...Top yutmuş gibi bir görüntüm vardı.......:)

Bebeğim kız ama karnım sipsivri. Karnımın yanlarında ve basenlerimde kilo yok. Her gören erkek mi diye soruyor:) Ben kız diye cevap verince emin misin doktorun yanılmış olmasın diyorlar:))

Back
X